2777
2789
عنوان

رفع جوش بلوغ🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 13511 بازدید | 35 پست
پوسته ریزیش از روز دهم شروع شد تا ۷_۸ روز بعدش  البته بستگی به پوست داره مثلا پسرم صورتش دیده ...

سلام🙏

خانم زرگان من ۶ روزه دارم از ژل آداپالن استفاده میکنم فعلا تاثیر زیادی ندیدم ولی روی لپم بیشتر یکی دوتا جوش های ریز زدم دوره ای که شما ازش استفاده کردید این عوارض رو نداشت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سه چیز اصولیه که بزنی از همون بچگی تا پیری 

اول یه شوینده خوب داشته باشه هر شب صورت و بشوری بعدش ابرسان بزنی یه ضد افتابم که مهترین قسمته هر وقت رفتی بیرون باید بزنی 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
فقط سه چیز اصولیه که بزنی از همون بچگی تا پیری  اول یه شوینده خوب داشته باشه هر شب صورت و بشور ...

هر چی بگی استفاده کردم ولی تعریف این ژل رو زیاد شنیدم خریدمش

سلام🙏 خانم زرگان من ۶ روزه دارم از ژل آداپالن استفاده میکنم فعلا تاثیر زیادی ندیدم ولی روی لپم بیش ...

سلام عزیزم بله اولش ممکنه یکی دوتا جوش بزنید ولی دوره اش سه ماهه هست الان از دوره پسرم ۲ ماه میگذره اتفاقا دیشب مهمون داشتیم به پسرم گفتن چقدر جوشات کم شدن و سفید شدی

نگران نباش وقتی پوستت شروع به پوسته ریزی کرد کم کم تاثیرشو میبینی

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

عزیزم جوشای بلوغ طبیعیه زیاد خودتو درگیرش نکن اما برای اینکه بهتر بشه روتین مناسب پوستی داشته باش از ژل شستشو و تونر و ژل ضدجوش و آبرسان هر روز باید مشاوره رایگان داریم گلم allurestore.shop استفاده کنی . سوالی اگر داشته باشی عزیزم میتونی به پیجم سر بزنی 

سلام توروخدا اگه یه جوری تونستی مشکل جوشتو حل کنی بیا بگو عزیزم

من خواهرم هم سن شماس جوش میزنه دیوونم کرده از بس از خودش ایراد میگیره تو حموم😭

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
سلام عزیزم بله اولش ممکنه یکی دوتا جوش بزنید ولی دوره اش سه ماهه هست الان از دوره پسرم ۲ ماه میگذره ...

اتفاقا امروز روز دهمه پوسته ریزی ندارم هنوز ولی تاثیرش قابل مشاهدست😍

سلام توروخدا اگه یه جوری تونستی مشکل جوشتو حل کنی بیا بگو عزیزم من خواهرم هم سن شماس جوش میزنه دیوو ...

عزیزم از آداپالن دارم نتیجه میگیرم....

صبح که بیدار شد با آب یخ صورتشو بشوره نرم کننده بزنه و بعدش ضد آفتاب.

نرم کننده شیر گاو ایمجز رو پیشنهاد میکنم.

شبا هم به ترتیب شوینده مرطوب کننده. اینارو که زد یه ربع بعدش آداپالن تاثیرشو از روز هفتم هشتم میبینی.

البته من به لطف خانم زرگان پوستم داره خوب میشه❤️🫶

عزیزم از آداپالن دارم نتیجه میگیرم.... صبح که بیدار شد با آب یخ صورتشو بشوره نرم کننده بزنه و بعدش ...

سلام شما نتیجه کامل از اداپالن گرفتی ؟ میشه عکس محصولی که استفاده میکنیو بزاری؟

هیچی نزن واقعا خواهرم جوش میزد صورتش از ۱۲ سالگی بعد ۵ سال تا وقتی ۱۷ سالش شد کاملا صورتش خودش خوب شد خواهرم اصلا مشکلی نداشت باهاش و همیشه اعتماد به نفسشو حفظ می‌کرد خودم ازش یاد گرفتم اعتماد به نفس داشته باشم و به اینکه دیگران راجبم چی فکر میکنن اهمیت ندن. مامانم هم میگفت که جوش بلوغ دوران داره که باید بگذره نگرانش نباش 

هیچی نزن واقعا خواهرم جوش میزد صورتش از ۱۲ سالگی بعد ۵ سال تا وقتی ۱۷ سالش شد کاملا صورتش خودش خوب ش ...

واقعا خوبه که اعتماد به نفس داره من خودم الان اعتماد به نفس ندارم تا الان حداقل ۱ تومن خرج کردم ولی هییییچ تاثیری ندیدم

سلام اره من پیلینگ ذغال توی کلینیک لیانا تو شیراز پیش خانم دکتر عباسی انجام دادم شماره و ایدی کلینک و میزارم برات من جای جوش فرو رفته و زخم رو صورتم داشتم کامل رفت. 

۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

@liana_._clinic