2777
2789

دختر من اخرای مرداد دنیا میاد 

بعد اینکههه من بیشتریشو قبل حاملگیم خریدم

یه ست ۵تایی سایز صفر

یه ست ۱۹ تایی نیو برن از صفر بزرگتره قواره لباسا

۴تا پک پنج تایی هم سایز ۲

یه ست بیمارستانی هم داره

حالا سوالم اینه من ۱ نخریدم

این لباسا کم میشه؟ نیو برن رو فکر کنم بتونم ب عنوان ۱ بپوشونم ، مامانم اصلا نمیذاره دیگه سایز ۱ بگیرم میگه کوچیک زیاد داری

بچه دارا شما کمکم کنید

و در اخر بگین بیمارستان چی باید ببرم

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خداافندق😍😍😍فدا لباساشش۱😍😂 بسلامتی بیاددد❤

فداتشم عزیزم😘😘😘

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

حق با مامانتون هست 

من یه دست یک یه دست دو بقیشو سه خریدم 😁😁تا سه سالگی بچم تنش میشد ،الیته دختر من چاقالووووو هم بود 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
خیلی لباس گرفتی  بچه خیلی زود بزرگ‌میشه لباسا نو میمونه

ناشی بازی در اوردم

میگم‌ الان رو مخمه

سایز ۱ هم برم باز بگیرم؟ 

حق با مامانتون هست  من یه دست یک یه دست دو بقیشو سه خریدم 😁😁تا سه سالگی بچم تنش میشد ،الیته ...

ندید بدید بازی در اوردم

چیکار کنم سایز ۱ هم بخرم؟؟

ناشی بازی در اوردم میگم‌ الان رو مخمه سایز ۱ هم برم باز بگیرم؟ 

نه دیکه نگیر‌ کافیه ، وسایل مهمتر مثل کیسه اب گرم خریدی ؟ 

مبارکت باشع بسلامتی بغلش کنی 💚

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
نخر دیگه اگر لازم شد بعد این که نی نی به دنیا آمد بخر 

همش میگم دنیا که بیاد اگه صفر کوچیکش بشه سایز یک رو ندارم🤦‍♀️ ازینورم ۲ دلم برای خریدش