2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم

244 بازدید | 36 پست

واقعا دلم از همچی گرفته خیلی تنهام

حتی خودمم نمیدونم چی میخوام از طرفی وقتی هست حالم خوب نیست وقتیم نیست مثل الان و بلاکم کرده بازم حالم بده هیچ دوستیم ندارم خیلی دلم‌گرفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو از کسیکه 12 سال از زندگی مشترکش میگذره یادت نگهدار هیییییچوقت خودتو واسه هیییچ مردی عذاب نده از برنامه هات از لحظات زندگیت نزن هیییچ مردی لیاقت نداره ما خودمونو به خاطرش پیر کنیم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

تضاد اخلاقی چوریه

اگ درست متوجه شده باشم البته اینجوریه ک وقتی یکیو دوست داری نمیخوای باشه چون نگرانی وقتی هم نیست خب دلتنگ و ناراحتی 

تکلیفت مشخص نیست میخوای باشه یا ن 

پس چرا بلاکت کرده 

خیلی کات میکنیم و دوباره بک میزنیم جریانش طولانیه

ولی اینطوریه ک حساسه همش فکر میکنه خیانت کردم با این ک کاری نکردم

از طرفیم وقتیم هست حالم بازم خوب نیست انگار خودم‌نمیدونم چی میخوام 

من دیشب با شوهرم یه بحث مفصل داشتم صبح بلند شدم یه قهوه ترک زدم به بدن صبحانمو با اشتها خوردم دوشمو گرفتم رفتم باشگاه کیف کردم شوهرمم به کبدم گرفتم

حالامیخواستم تو خونه بشینم بغ کنم یه گوشه همه چی درست میشه؟؟؟ 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴