دليل طلاق خيلى مهمه؟
اگه واقعا عاقلانه عاشق هم بوديد اره
همه پشيمونى رو دارن
من خودم نامزد بودم بهم زديم اوايل زبونش سه متر بود خيلى اذيتم كرد خيانت ميكرد اهل همه برنامه اى هم بود گفت ميرم با دوستت تا بسوزى اوايل اصلا راضى نميشد بهم بزنم ولى وقتى با اون دختره دوست شده ميگفت زودتر تموم كن حتى بعد بهم خوردن استورى گذاشت خدا وقتى دوستت داره يه سرى آدما رو از زندگيت ميبره بيرون تا بهترينارو بياره تو زندگيت نشونش پس دادم و تموم
تا يك ماه حالش خوب بود گشت و گزار اما ٤٠روز پيام ميداد از بلاكى در اومد التماس به هر طريقى سر صحبت رو باز ميكرد پست و لايك و فلان ديد اهميت نميدم اومد پى وى كه برگردم جواب ندادم رفت با همون دختره آشتى كرد كه بهم خيانت كرد و ازدواج كرد تو تمام شبكه هاى مجازى پست هاى عاشقانه سپاسگزارى از خدا و....
هرجا منو ميديد خيره ميشد ولى اگه با زنش بود عاشقانه رفتار ميكرد اينقدر مغرور بود وانمود ميكرد همه چى عاليه
چند وقت بعد عروسيش يكى از فضولاى فاميل ازش پرسيد زنت بهتره يا نامزد سابق گفته بود هزارتا هم زن بگيرم مث فلانى نميشه
تا ٧/٨ماه بعد ازدواج تو يه كانال مشاوره ديدم پيام داده پشيمونم از زنم خوشم نمياد وفلان....
ببين مردا مثل ما نيستن اولش داغن تا طلاق هم شايد پيش برى و پشيمون نشه اما يك ماه بعدش تازه ميفهمه چى شده حتى مغرورم باشه پشيمون ميشه مثل ...
در حالى كه اولش زنا سوگوارنسوگوارن بعدش بيخيال
اگه من بودم ميزدم به بيخيالى كارى باهاش نداشتم و ميذاشتم قانونى پيش بره و وانمود ميكردم طلاق رو پذيرفتمه سعى ميكردم وانمود كنم ميخوام پيشرفت كنم يه كسب و كار شروع كنم و...
من هرچى گريزون بودم اون آويزون بود و....
اين برا من بود كه فقط نشون بودم ولى شما كه زن و شوهرين نميتونم بگم اين كارارو بكن شايد برعكس جواب بده برا شما
خودت بايد طرفت رو بشناسى ولى همه مردا عين همنهمن جزء اندكى