2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اولین چیزا رو با اون تجربه کردن، مغز یاداوری میکنه. اما برای خیلیا اگر هیشکی زن اول نمیشد الان کنارش دست تو دست هم بودن‌ . 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

به نظرتون راسته؟  چرا اینطور میگن

اره  راسته تو اطرافیان خیلی دیدم ازدواج اول خیلی بهتر از دومی هستالبته مثال نقضشم هست

بنظرم بخاطر این میگن که زن و شوهر ۳در زندگی اول و بدونن سرهرچیزی نگن طلاق فکرنکن براشون ریخته ولی دیگه یکی به مرحله اخر میرسه و طلاق تنها راه نجاتش اون بحثش جدا

شوهراشون بیشتر باهاشون سازش دارن

آره نسبت به اولی دومی رو بیشتر دوس داشته

می‌دونی چرا؟ تمام بدبختی ها و پول جمع کردنا مال اولیه ولی عشق و حالا مال دومی

عمه ی من ۲۵ سال با شوهرش که پسرخالش بود زندگی کرد براش خونه زندگی جمع کرد عمرشو گذاشت آخرش شوهرش زن دوم گرفت عمم هم طلاق گرفت حتی شوهرش قید بچه هاشو هم زد و داد به عمم

الانم به زن دومش میگه پاتو زمین نذار بذار رو چشمم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

میگن هیچ زنی مثل زن اول آدم نمیشه

بستگی داره.  الان این نخاله علی شکارچی. زن دومش رو میزاره رو سرش.  ب اولی زورکی محل میده

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
شوهرت آخر چه گوهی خورد؟؟؟

هیچی اصلا ج نمیده

کل اعضا خانواده ام  رو بلاک کرده خانوادش جوابمون نمیدن

من بهش تو فضای مجازی پیام دادم گفتم دوست دارم اما اون چیزی نگفت تنش داغه وکیلم میگه

بلاکم نکرد سریع میخوند پیامم رو اما ج نمی‌داد به نظرتون نشونه چیه هنوز دوستم داره؟ اگر متنفره چرا بلاک نمیکنه