2777
2789

دلیلشم اذیت و بی توجهی ک بهش میکنن یا هر چیزه دیگه

جاییم داشته باشه بره پیشه اشنایی چیزی

و اینکه کسی تو اطرافتون از خونه زده بیرون و الان چی شده؟

بمیرم براش

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاس دهم بودم. دوستم با دوست پسرش فرار کردند رفتن به سمت روستا. هیچی با بدبختی دوستم رو پیدا کردند. دیگه حق به مدرسه رفتن رو ندادند. الان که پشت کنکورم بزور شوهرش دادند. (خانواده ی خیلی سنتی هستند) 

نادونه چون اون بیرون چیزای خیلی بدتراز خونش در انتظارشه، تجاوز،اعتیاد،فقر و...

پیشه کسیکه قابل اعتماد باشه چی 

گذشته ی جالبی هم نداشه باشه و سرکوفت بخوره هعی

منم این فکرا قدیم میزد به سرم. اما میدونی الان فکر میکنم هیچی جز خونه  امن برام نیست. هیچکی به جز خانواده نمیتونم تحمل کنم. با اینکه عقاید های قدیمی دارند ولی برام عزیزن. آخرش واقعا هیچه. اون دختر روحش آسیب میبینه. 

یکی از فامیلای فامیلام از خونه فرار کرد 

بخاطر اینکه میخواستن بدنش به کسی که دوستش نداره

رفت با دوست پسرش 

کلا از شهرش خارج شد

مادر پدرش پیر شدن

بعد از ۶ ماه فکر کنم برگشت

اونم بخاطر اینکه پسره که مخشو زده بود و کشونده بود شهر خودش و تو خونه باغ تنها باهم زندگی میکردن و سو استفادشو که کرد و دلشو که زد دختره رو ول کرد

الان نه ابرو واسه دختره مونده نه مادر پدرش

نمیتونن سر بالا کنن 

خدا هیچکسو تو این موقعیت قرار نده 

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

تو فامیل نداشتیم ولی یچیزایی که شنیدم از زبون خود این دخترا وقتی تو خونه پدر و مادر الکلی و معتاد و خانواده فاسد تجاوزگر یا برعکس خانواده محدود که هیچ حقی ا زندگی به دخترش نداده در هر دو صورت دختره حق داره فرار کنه ...💔 

دیگه یا میرم پانسیون یا دوستی ، آشنایی دارن پیشش بمونن یا کار میکنن و تو محل کارشون میخوابن...💔 یا میرن خونه دوست پسرشون البته هیچوقتم موندنی نمی مونن💔

چه بد  کاش فهموند اشتباهه

خیلی حرف زدیم باهاش. یهو خیلییی اتفاقی بعد از امتحان زیست که خودش با پای پیاده میرفت خونه دیدیم داره راه رو کج میکنه به بهانه ی اینکه بره سوپر مارکت.... دیگه بعدش هم کرونا شد ولی دیگه ندیدمش تا الان. فقط استوری هاشو میبینم