2777
2789

خیلی سخت شده همه چیز گرونه کلاسها امسال خیلی گرون شدن منم دوتا دارم به زور یک کلاس فعلا بزرگه رو ثبت نام کردم یه کلاس فوتبالم رایگان واسه اش پیدا کردم فعلا کوچیکه هیچی اگه بشه یه کلاسم اونو ببرم خدایی بیشتر از خورد و خوراکمون نمیرسیم

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا گناه داره بچه تنها نه خواهری نه برادری  قدیمیا پس چجوربچه بزرگ‌میکردن همه که وضعشون خوب نب ...

قدیما بچه رو مینداختن تو کوچه تا آخر شب

غذا هم ماهی حداقل دو بار پلو و خورشت

لباس هم برای هر کدوم کوچیک میشد میدادن به بقیه

اخرشم طرف اگر زرنگ بود دانشگاه دولتی میرفت و تمام

این زندگی قدیم بود

خیلی سخت شده همه چیز گرونه کلاسها امسال خیلی گرون شدن منم دوتا دارم به زور یک کلاس فعلا بزرگه رو ثبت ...

دقیقا امسال خیلی گرون شد مثلا ی کلاس ۸ جلسه ای پارسال ۵۰۰ میدادم امسال ۱۵۰۰ 

کمپ تابستونی نوشتم ماهی ۶ تومن بخدا برا خودم ی جوراب نمیتونم بخرم

بخدا منم خجالت میکشم بگم پول بده گرونی بیداد میکنه ی تیشرت شلوارک نخی چرت خریدم برا بچم ۴۵۰ دیگه تا ...

خدا حفظش کنه برات همه همینجوری میگذرونیم خیلی هامون شبیه همیم یه سر برو جهاد دانشگاهی منطقه تون قیمت کلاساش مناسب میشه  بسیج محلتونن رو هم سر بزن من پسرم و رایگان میبرم اونجا فوتبال در هفته یک روز خوبه خود مدارس ام امسال با قیمت مناسب دارن کلاس برگزار میکنن انشالله تابستون خوبی داشته باشید

کاربر سال ۹۳ هستم 🫡بسوزه پدر تجربهدل کسی رو نشکنین  محترمانه نظرتون رو بگین  
دقیقا امسال خیلی گرون شد مثلا ی کلاس ۸ جلسه ای پارسال ۵۰۰ میدادم امسال ۱۵۰۰  کمپ تابستونی نوشت ...

مناسب جیبت خرج کن اول خودت بعد بچت به چیزای دیگه بچه برس ایمانش اعتقاداتش ن همش کلاس و دنیا و این چرتا

خدا حفظش کنه برات همه همینجوری میگذرونیم خیلی هامون شبیه همیم یه سر برو جهاد دانشگاهی منطقه تون قیمت ...

خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه عزیزم 

ما مذهبی نیستیم این جاها اصلا نمیرم

ایشاله شما هم تابستون خوبی رو داشته باشی گلم🌷

منم لایک کنید بخونم یادبگیرم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مناسب جیبت خرج کن اول خودت بعد بچت به چیزای دیگه بچه برس ایمانش اعتقاداتش ن همش کلاس و دنیا و این چر ...

اولا من اول اولویتم بچمه برای خودم اصلا خرج نمیکنم چون ما مسعول بجه هامون هستیم ما خواستیم که باشن دوما به علم و پیشرفتش فکر میکنم نه اعتقادات 

دارم رو انسان بودنش کار میکنم 

مهربانی با هم نوعاشو بهش یاد میدم

دروغ نگفتن و تهمت نزدن و خیلی صفات بد دیگه در قالب داستان

بعد من از گرونی کلاسا میگم شما از اون دنیا🤣

منچ مار و پله بالا بلندی، قایم موشک پیاده روی پارک بازی فکری . والا من تقریبا کلاس نمی‌ذارم.‌ هیچ مش ...

بله من این بازی ها رو هم انجام میدم ولی خب قضیه شما فرق میکنه دو تا قشنگ با هم بازی میکنن

دقیقا امسال خیلی گرون شد مثلا ی کلاس ۸ جلسه ای پارسال ۵۰۰ میدادم امسال ۱۵۰۰  کمپ تابستونی نوشت ...

من اصفهانم پسرامو کلی کلاس ثبت نام کردم کوچیکم ۵سال ونیمشه ۱تومن دادم کودک توانا ژیمناستیک و نقاشی گذاشتم ، شما کجایید چراانقدر گرون؟