2777
2789
بله ما هم بازی داشتیم

اتفاقا امروز کارامو عجله ای کردم اولش یه دور درسای ریاضی رو مرور کردم باهاش بعد ادا بازی رو دانلود کردیم و ناشیانه پانتومیم بازی کردیم امتحان کنین کلی میخندین

کاربر سال ۹۳ هستم 🫡بسوزه پدر تجربهدل کسی رو نشکنین  محترمانه نظرتون رو بگین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا گناه داره بچه تنها نه خواهری نه برادری  قدیمیا پس چجوربچه بزرگ‌میکردن همه که وضعشون خوب نب ...

قدیم فرق میکرد ما خودمون کلی آسیب دیدیم من نمیخوام بچم مثل خودم شه

بخدا گناه داره بچه تنها نه خواهری نه برادری  قدیمیا پس چجوربچه بزرگ‌میکردن همه که وضعشون خوب نب ...

گل من قدیما کی این همه کلاس رنگ و وارنگ بود کی نیاز بود بچه زبان بره البته بازم هستن کلاسای جهادو خود مدارس که ارزونتر هستن ولی با این گرونی یکی کافیه منم نمدونستم اینجوری میشه سر دومی تو بیمارستان میگفتم به امید خدا تا سه نشه بازی نشه 

دوستان برای شما هم پیش اومده بری بیرون و تره بار با دو تومن بعد خالی برگردید ببینید چیزی هم نخریدید؟

والا من با شوهرم میرم خودم خجالت میکشم از قیمتا بیچاره هیچی نمیخره عصر به عصر ۴۰۰ کارت میکشه برای یه ذره میوه و خوردو خوراک

میرسونی برای کلاساشونو مدرسه و لباس ببخشید اگه فضولی نیست 

فعلا یکیشون مدرسه میره و امسال میره اول

ولی هر دو رو مهد و پیش دبستانی کذاشتم و کلاسهای متفرقه و .. خیلی سخت بود

امسالم اول میفرستم غیرانتفاعی دیگه خودت تصور کن

معمولا آخر هر فصل که قیمتها به نسبت کمتره لباس سایز بزرگتر برای سال بعد میخرم

والا من با شوهرم میرم خودم خجالت میکشم از قیمتا بیچاره هیچی نمیخره عصر به عصر ۴۰۰ کارت میکشه برای یه ...

بخدا منم خجالت میکشم بگم پول بده گرونی بیداد میکنه ی تیشرت شلوارک نخی چرت خریدم برا بچم ۴۵۰ دیگه تا آخرش برو