2777
2789

۱۱ هفته باردارم من اون روز یه عالمه خون بالا اوردم 

دکترم گفت بخور این قرص رو 

البته متروکلروپرامید(اگه درست گفته باشم)  هم نوشت اما تو نی نی سایت خوندم بده نخوردم 

الان لانزو رو چیکار کنم

کسی تجربه دارم

میترسم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

زخم معده داشتی ؟؟چرا بالا اوردی من این قرصو نمیشناسم ولی اگه دکترت نوشته خودسر قطعش نکن

نه تداشتم 

چون استفراغ حالت تهوع زیادی دارم  و غذا نمیتونم بخورم باعث شدن خون بالا بیارم 

نه قطع نمیکنم ولی میخواستم اصلا قرص مصرف نکنم تا الان جون کندم چیزی نخورم ولی دیگه نشد

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تداشتم چون استفراغ حالت تهوع زیادی دارم و غذا نمیتونم بخورم باعث شدن خون بالا بیارم نه قطع نمیکن ...

ناراحت نشیا اخه شما ازدکتر علمت بیشتره حق داری .میدونی عق زدن باعث سقط میشه

میدونی همین هیچی نخوردن برای جنین ضررداره

نه تداشتم چون استفراغ حالت تهوع زیادی دارم و غذا نمیتونم بخورم باعث شدن خون بالا بیارم نه قطع نمیکن ...

عزیزم خدا کمکت کنه 

درکت میکنم منم نمیتوووونم هیچی بخورم تا میخووررم میخام بالا بیارم 

داروها تو مصرف کن ایشالا خوب میشی 

ناراحت نشیا اخه شما ازدکتر علمت بیشتره حق داری .میدونی عق زدن باعث سقط میشهمیدونی همین هیچی نخوردن ب ...

نه گلم صد البته اون علمشو داره من ک حرف دکترمو گوش کردم قرص معده رو خوردم ولی دکترم گفت به خودت فشار نیار چیزی بخوری چون من ای وی اف کردم قرص هایی ک مصرف میکنم گفت عوارض اوناست کم کم حذف میکنم درست میشی

عزیزم خدا کمکت کنه درکت میکنم منم نمیتوووونم هیچی بخورم تا میخووررم میخام بالا بیارم داروها تو مصرف ...

فداتشم خدا به توهم کمک کنه چند هفته ایی

یازده هفته خدا نکنه گلم 🌹♥️😘

انشالله توام اخرای سه ماهیی کم میشه ما طاقت میاریم