2777
2789
خخخخخ تابلو دیگ داری الکی میگی. بچه بچه بچه هرچی بیاری کمه صدتا بیاری خوبه  من صدتا دارم

بخدا حوصله دارید دارید تاپیک میزنید بریم ببینیم کسی نیست با مادر شوهرش دعوا کرده🤣

مهربان باش  شاید فردایی نباشد
اون بچه حق داره استعداد هاش شکوفا بشه و زمینه براش فراهم باشه تا بهترین ادمی بشه ک میتونه باشه خانو ...

ی تاپیک زدم تاپیک‌قبلیم که پول نداره پنجمی ام داره میاره بچه گناه داره.

کله نی نی سایت ریخت سرم‌که به تو تبلیغ فرزند نیاوردنی میکنی.گفتم اینو بزنم ببینم چی میگن حالا اینجا فحشم میدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو همون خانوم چاقالوعه نیستی تو تی وی میگفت میوه و مرغ و‌گوشت نخورید؟

کله نی نی سایت ریخت سرم‌که به تو تبلیغ فرزند نیاوردنی میکنی.گفتم اینو بزنم ببینم چی میگن حالا اینجا فحشم میدن

که بزرگ بشه بهت بگه چرا منو به دنیا آوردی؟ 

لابد شما از سنگی که می تونی حسرت ومیوه نخوردن ومسافرت نرفتن واسباب بازی نداشتن ولباس خوب نداشتن  ...

الان این موقع شب خواهر تو شاید خواب دیدی حالا تو چند تا فرزند داری 

خودم‌هیچی‌مجردم 

اره بابا این بچه های کار فقط یادشون رفته روزیشونو بیارن وگرنه بچه آوردن و زاییدن که کاری نداره&nbs ...

دنبال بحث داغی یا ....... امروز که داشتم شهریه کلاس تابستان و یه دست لباس مناسب فصل و لباس باشگاه ر ...

واقعا راست میگی بچه باید باد بخوره کف برینه ،پیشرفت چیه ،لباس چیه ،تربیت کیلو چند  جامعه ما به ...

ی تاپیک زدم تاپیک‌قبلیم که پول نداره پنجمی ام داره میاره بچه گناه داره. کله نی نی سایت ریخت سرم‌که ...

یکی دیگه سختیش رو تحمل میکنه بچه میاره  یکی دیگه کار میکنه خرجش میکنه  یکی دیگه روزیشون رو میده   حرصش رو شما میخوری؟  خیلی عجیبه

ایشون می‌خواسته تاپیکش پربازدید شه وگرنه قطعا خودشم همچین عقیده‌ای نداره😆

من صدبار زدم بچه نیارید پول ندارید نی نی سایت تعلیق کرد.چون دارم‌میبینم‌بچه های خانواده فقیر چه زجری میکشن همخ ریختن سرم‌نی نی سایت چند بار تعلیقم‌کرد.

چون مامانم و‌دوستش‌ مرکز نگه داری کودکان بی سرپرست و دارن خصوصیه ۲۰ تا بچه نگه داشتن .دارم‌میبینم‌بیتریاشون از فقر سر راه گذاشته شدن هرچی میذارم تعلیق میشم‌میگن‌داری تبلیغ میکنی برای فرزند نیاوردن 

ی تاپیک زدم تاپیک‌قبلیم که پول نداره پنجمی ام داره میاره بچه گناه داره. کله نی نی سایت ریخت سرم‌که ...

نگووووووووووو خیلیا مریضن بقران انگار کمر بستن مخالف حق باشند

من چند شب پیش تو یک تاپیک بودم در مورد نوع زایمان بود یکیشون حرفش خیلی حق بود خیلی هم لایک خورد ی نخود اومد کلی بهش توهین کرد این هیچی نگفت فقط ی جواب دو کلمه ای داد خیلی بجا بود فوری کاربریش ترکید من هنگ کردم ک نی نی یار چطور حرفای اون کاربر رو ندید اینو لغو کاربری زد

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍