2777
2789
عنوان

گوله شدن ژل خط لبخند بیایدتوروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 20442 بازدید | 42 پست
منم عید زدم، دکتر نگفت پماد بخری؟ من دوستم خودش پزشک هست اون زد برام بعدش گفت حتما پماد بتامتازون بخ ...

نه نگفت خودش پماد زد برام فقط دوتا چرک خشک کن نوشت بخرم به شمانگفت چرک خشک کن بگیرید؟

اخه پرسیدم گفتم ماساژ بدم گفت اصلا دستش نزن آبم نزن به صورتت

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دکتر باید میگفتی همون موقع خوب ماساژ بده ، زنگ بزن به همون دکتر فردا برو هم ماساژ بده و هم اینکه ...

همون موقع برام کامل ماساژ داد و اینجوری نبود یهو الان اینجوری شد مرسی عزیزم حتمافردا بهش زنگ میزنم

البته بتامتازون برای رفع التهابات احتمالی داد دوستم و کبود و اینا نشه زیاد ،ماساژم خودت با دست اروم ...

برامن اصلا کبود نشد اوکیه فقط ی تیکه قلمبه شده رفته رومخم

نه نگفت خودش پماد زد برام فقط دوتا چرک خشک کن نوشت بخرم به شمانگفت چرک خشک کن بگیرید؟ اخه پرسیدم گف ...

نه چرک خشک کن نداد، بهم گفت این پمادو بخر، خودشم داشت برام همونجا زد بعدم سرراه از داروخانه خریدم بعد خودشم ماساژ داد ولی گفت توخونه هم رفتی خودت ماساژ بده 

نه چرک خشک کن نداد، بهم گفت این پمادو بخر، خودشم داشت برام همونجا زد بعدم سرراه از داروخانه خریدم بع ...

بلدنیستم چجوری ماساژ بدم اون موقع اصلا دردنمیکرد الان یکم درد داره 

بلدنیستم چجوری ماساژ بدم اون موقع اصلا دردنمیکرد الان یکم درد داره 

درد طبیعی منم یکم درد داشتم ، ببین شصتتو بذار داخل دهانت  جایی که خط خنده هست انگشت اشاره هم بیرون از داخل و بیرون اروم ماساژ بده همین .البته دستت تمیز باشه باز میکروب پیکروب نفرستی تو دهن😁

همون موقع برام کامل ماساژ داد و اینجوری نبود یهو الان اینجوری شد مرسی عزیزم حتمافردا بهش زنگ میزنم

نگران نباش پس عزیزم اگه ماساژ داده فقط پماد رو حتما بزن و فکر کنم یه قرص هم هست اونم باید بخوری اسم قرص رو یادم نمیاد واسه من تو گونم اینجوری شد بعد چهار روز خوب خوب شد