2777
2789
عنوان

گوله شدن ژل خط لبخند بیایدتوروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 20435 بازدید | 42 پست
درد طبیعی منم یکم درد داشتم ، ببین شصتتو بذار داخل دهانت  جایی که خط خنده هست انگشت اشاره هم بی ...

مرسی عزیزم امیدوارم‌موفق شم گندنزنم بدتر🤣

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش پس عزیزم اگه ماساژ داده فقط پماد رو حتما بزن و فکر کنم یه قرص هم هست اونم باید بخوری اسم ...

چرک خشک کن نبود؟

خداکنه خوب بشه اخه فقط یک طرفشه توگوگل سرچ میکنم میگن خطرناکه والاادمو پشیمون میکنه گوگل😂

چرک خشک کن نبود؟ خداکنه خوب بشه اخه فقط یک طرفشه توگوگل سرچ میکنم میگن خطرناکه والاادمو پشیمون میکن ...

عزیزم مشکل شما رفع شد؟ برای منم گلوله شده دکترم هم یه شهر دیگه اس نمیدونم چیکار باید بکنم😕

عزیزم مشکل شما رفع شد؟ برای منم گلوله شده دکترم هم یه شهر دیگه اس نمیدونم چیکار باید بکنم😕

اره عزیزم بعد یک هفته کم کم باز شد گوله ها طبیعیه

من بعد از دو هفته با اینکه دکترم تهران هست و خودم شهرستان زندگی میکنم چون گلوله داشت اذیتم میکرد و برام سخت بود که بیشتر ازین تحملش کنم تا رفع بشه رفتم دکترم ماساژ داد و باز شد، بهم گفت اگر صبر میکردی ممکن بود باز بشه ممکن هم بود نشه و اگر میموند دیگه سفت میشد و باید آنزیم میزدیم، خواستم بگم اگر این مساله برای کسی پیش اومد سر دو هفته به دکتر مراجعه کنن که با ماساژ رفع بشه 

من بعد از دو هفته با اینکه دکترم تهران هست و خودم شهرستان زندگی میکنم چون گلوله داشت اذیتم میکرد و ب ...

ممنون عزیزم برای من به مرور زمان خداروشکزر اوکی شد

اره عزیزم بعد یک هفته کم کم باز شد گوله ها طبیعیه

وای منم دقیقا عین شما گوشه سمت چپ لبم بعد از سه چهارساعت ورم کرده و سفت شده و بالا اومده

شما چیکار کردی رفع شد؟؟؟

وای منم دقیقا عین شما گوشه سمت چپ لبم بعد از سه چهارساعت ورم کرده و سفت شده و بالا اومده شما چیکار ...

هیچی عزیزم نگران نباش اگه تازگی تزریق کردی از بین میره برامنم ازبین رفت 

کی درست میشه؟اولش اینجوری نبود بعد۳و۴ساعت اینجوری شد خیلی نگرانم که همینجوری بمونه خیلی زشت شده

سلام عزززیزم ..منم میخوام برم بزنم بنظرت خوبه یانه ؟ ممنون میشم جواب بدین 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
سلام عزززیزم ..منم میخوام برم بزنم بنظرت خوبه یانه ؟ ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم اره من راضی بودم خیلی تغییرکردم 

ولی ۳و۴ماهه اثرش رفتو همونجوری شد 

سلام عزیزم اره من راضی بودم خیلی تغییرکردم ولی ۳و۴ماهه اثرش رفتو همونجوری شد

فک کردم ۱ سالی اثرش میمونه 😁ممنون جواب دادی ..😊

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌