2777
2789
عنوان

قد وزن کودک چهارسال. دو ماهه

1050 بازدید | 20 پست

دوقلوهای چهارساله  که دوماه وارد پنج سال شدن به دلایلی از بهداشت بردن غافل شدم میخوام بدونم قد و وزن شون چطوره به نظرتون..؟

پسرم با قد ۱۰۳ وزن ۱۵۵۵۰ گرم

دخترم با قد ۹۹ وزن ۱۳ کیلو 

مامان دوقلوها هستم😍😍
قدشون شاید خوب باشه ولی وزنشون کمه فک کنم 

نادس به دنیا اومدن با وزن زیر دو کیلو فکر کنم با توجه به وزن اولیه خوب باشن دخترم خوراکش عالیه وزن گیری کم

مامان دوقلوها هستم😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد نیستم چجوریه؟

نمودار مربوط به قد رو نگاه کن.

در قسمت افقی ماه تولد رو نوشته

در قسمت عمودی قد رو نوشته،به همدیگه وصلشون کن.رو خط سبز باشه نرماله.زیرش باشه کوتاه بالاش باشه بلند.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

قد جفتشون ک خوبه فقط فکر کنم دخترتون باید چهارسالگی صد میبود قدش 

دختر من ماه دیگه چهارساله میشه قدش ۱۰۰ وزنشم نزدیک ۱۹

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      
قد جفتشون ک خوبه فقط فکر کنم دخترتون باید چهارسالگی صد میبود قدش  دختر من ماه دیگه چهارساله می ...

ماشاءاله عزیزم خدا واست حفظش کنه🌷

منم قد دخترم حدسی گفتم چون همیشه اختلاف قدش با برادرش ۴ سانت بود الان دقیق باید وزن کنم 

مامان دوقلوها هستم😍😍
ماشاءاله عزیزم خدا واست حفظش کنه🌷 منم قد دخترم حدسی گفتم چون همیشه اختلاف قدش با برادرش ۴ سانت بود ...

خداحفظشون کنه عزیزدلم چوم نارس بودن حتما خووبه قد و وزنشوم

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️