2777
2789
عنوان

قد وزن کودک چهارسال. دو ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرمال پسر 4 ساله 17 هست، دخترهم 15. دیگه برای 4 سالگی که ربطی به قد و وزن تولد نداره، قد و وزن تولد ...

آها من نمیدونستم این مطلبی که گفتید رو 

پس قد و وزنشون کم هست من نمیدونم دیگه باید چیکارکنم بهترین خوراک دارن بهترین رسیدگی ولی باز رشدشون زیاد نیست صبح تا شب مدام درحال آشپزی واسه بچه ها هستم باز پسرم اشکال نداره سلامتیش برام بیشتر اهمیت داره ولی دخترم لاغر مونده با وجود خوراک زیاد و دادن شربت سانستول

مامان دوقلوها هستم😍😍
آها من نمیدونستم این مطلبی که گفتید رو  پس قد و وزنشون کم هست من نمیدونم دیگه باید چیکارکنم به ...

عزیزم من نخاستم استرس بدم یا خدای نکرده ناراحتتون کنم، قدشون خوبه، یه مقدار وزنشون کمه فقط، شاید ژنتیک گل دخترتون اینطوره، من الان پسر دومم2 سالشه انقد لاغره که اصلا هیچ کس باور نمیکنه اینا باهم برادر باشن با اینکه تغذیشش مثل اون داداشش خوبه ولی چون خیلی تحرک داره اصلا انگار هیچی جذبش نمیشه، شایدبچه های شما هم پرتحرک هستن، الان پسر کوچیکه من هنوز به وزن 10 ماهگی داداشش نرسیده

عزیزم من نخاستم استرس بدم یا خدای نکرده ناراحتتون کنم، قدشون خوبه، یه مقدار وزنشون کمه فقط، شاید ژنت ...

نه عزیزم استرس نگرفتم☺️

آره  دخترم به باباش رفته لاغر هست هم از نظر چهره هم لاغری به خانواده شوهرم رفته 

سالم و سلامت باشن قد و وزن زیاد مهم نیست

آره بچه ها با هم تفاوت دارن الان بچه های من دوقلو هستن زمین تا آسمون توی همه مسائل با هم فرق دارن شما که بچه هاتون تفاوت سنی هم دارن 

مامان دوقلوها هستم😍😍