2777
2789
عنوان

نی نی سایتی های عزیز،خوش اومدین🥰🥰🙋‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 86 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت تو خود ام آر آی مشخصه بدخیم نیست دیگه نگفتم پس چرا اصرار به هسته ای داری ؟ پدرم یکی دو ساله ...

برای اطمینان و برای اینکه ببین جایی از استخوان درگیر هست یا نه

پزشک عمومی

عذر میخام اگه به استخوان زده باشه یعنی بدخیم درسته ؟ ببخشید بازم ادامه دادم 

نه گلم اصلا احتمال بدخیم بودن نزدیک صفره نگران نباش به خدا توکل کن

پزشک عمومی

سلام خانوم دكتر شبتون بخير

من ١٢روز از جلسه سوم شيمي درمانيم بخاطر كنسر سينه ميگذره و انگشت شصت پام حالت بي حسي داره،كاامل بي حس نيس مث وقتاييه كه دستمون از برف و سرما سِر ميشه،ايا مشكل جديه كه نياز باشه با دكترم در ميون بزارم؟

،داروهاي شيمي درمانيمم كربوپلاتين و دوسه تاكسل و ازيوتراسته

و اينكه ايا اجازه دارم استخر يا پارك ابي برم؟

🍓🐣🍒
سلام خانوم دكتر شبتون بخير من ١٢روز از جلسه سوم شيمي درمانيم بخاطر كنسر سينه ميگذره و انگشت شصت پام ...

سلام عزیزم ممنون

بله بی حسی یا سوزن سوزن شدن دست ها و پاها میتونه از عوارض جانبی کربوپلاتین و دوسه‌تاکسل باشه که معمولا موقتیه و بعد از اتمام دوره درمان رفع میشه،ولی حتما با پزشک معالجتون درمیون بذارین

درمورد استخر بصورت کلی مانعی نداره،ولی چون تو دوره شیمی درمانی هستین سیستم ایمنی تون ضعیفه و مستعد عفونت ها هستین هرچقدر از جاهای پرجمعیت دروتر باشین بهتره مخصوصا استخر که ممکنه الوده به قارچ باشه.به نظرم فعلا صرف نظر کنید ازین موضوع تا دوره درمانتون تموم بشه

ان شالله همیشه سالم و سلامت باشین🌹

پزشک عمومی