2777
2789
هنوز پلک رو هم نذاشتم پاشنه پام داره میشکنه بس که رو پام تکونش دادم و اونم خوابش نمیبره و به زور پستونک نمیذارم گریه کنه، خدایا آخه تا کی پس چرا امروز خوب خوابید ولی تا شب شد و من خاک بر سر هم خواستم یه چرتی بزنم این شروع کرد
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
خودت بچه خواستی نخواستی؟ تحمل کن جانم بچه اس دیگه... الان این تا کی یعنی چی؟ یه وقت خدای نکرده زبونم لال یه جور دیگه ساکتش میکنه خدا!
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد تو گریه بچه رو تاوان گناه میدونی؟ همه بچه ها گریه میکنن پس همه مادرا از ابتدای تاریخ گناهکارن؟
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
آخه دخترم 27 روزشه شبو روز که نباید بشناسه باید 18 تا 20 ساعت بخوابه شبانه روز
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
اخی عزیزم کم کم خوابش تنظیم میشه ولی بی خوابی به تو میمونه الان دختر من 3 سالشه من هنوز شبا بیدارم اونم خوابه
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
Adele جان من نمیگم تقصیر بچه است بله منم میدونم اون معصومه و نمیفهمه، ولی خیلیا خوش شانسن و بچه شون دیگه تا این حد نیست که یه لحظه هم تا خود صب نخوابن، منظورم به شانس خودمه
عزیزم چراغا خاموش کم کم میشناسه حد اقل تا 40 روز خوابش برعکسه تو شکم تو روزا راه که میرفتی براش مثل ننو بودی تا میومدی شب بخوابی اون بیدار میشده برای همین ساعت بدنشون ماکوسه
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design