2777
2789
عنوان

خدایا چه گناهی به درگاهت کردم که دخترم نمیخوابه😢😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 41 پست
اونایی که فک میکنین تا صب بیدار بمونین و تحمل کنین بدونین که سخت در اشتباهین چون تحملش اونقدم آسون نیست، حالا ایشالا خودتون بچه دار میشین میفهمین، وقتی کل شبانه روز 2ساعت خوابیدین و تمام وجودتون از بیخوابی وخستگی درد گرفت یعنی چی
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
عزیزم همه بچه ها دو سه ماه اول اینجورین .کم کم خواب شبشون تنظیم میشه..من که برا پسرم علاوه بر بیخوابی زخم شقاق سینه هم داشتم یعنی شبا بیدارم میکرد با زخم شدید شیر میدادم.واقعا روزای سختی بود .
《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما میشه اینقدر این دوستمون رو سرزنش نکنید که خودت بچه خواستی و ناشکری نکن!!! بخدا درست نیست این حرفا.وقتی یه مادر خسته و کوفته میاد درد و دل میکنه ربطی به ناشکری نداااااره. یه مادر انسانه خسته میشه احتیاج به خواب داره.بچش هم بیشتر از هرچیزی براش عزیزه.
تمام ناتمام من با تو تمام میشود....
سلام عزیزم تازه دل درداش شروع شده اگه کاری رو که میگم بکنی خیلی راحت تر میشی حبوبات رو نخور شیر و کل لبنیات گاوی و گوشت گاو و هرچی توش شیر داره رو نخور تخم مرغ نخور ماهی و انواع آجیل یک مدت غذات کم ادویه باشه و برنج و گوشت گوسفند و مرغ و کدو و هویچ راستی رب و گوجه فرنگی هم نخور
پسرمن دقیقا 6 ماهگی خوابش تنظیم شد اما دختر دوستم از نوزادیش خوابش خوب بود ، هر بچه ای یه طوریه صبور باش درست میشه بزاخودش خوابش بگیره تکونش نده پات درد نگیره اعصابتم خورد نشه
فرزانه جان طبیعیه تو این سن،طول میکشه تا خوابش درست بشه ،روزا خونه رو ساکت نکن،بجاش شبا سکوت کامل کم کم فرق روز و شب رو متوجه میشه و خواب شبش عمیق میشه دوستم،خدا حفظش کنه برات
خدایا شکرت