2777
2789
عنوان

خدایا چه گناهی به درگاهت کردم که دخترم نمیخوابه😢😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 41 پست
گلم بچه ها بیشتراشون اینطورن. انشالله بزرگتر میشه بهترمیشه. پسرمن اوایل شیرم کم بود,20دقه یه بار گریه میکرد براشیر. وقتی هم شیرم هوب شد دلدرد داشت همش تاصبح گریه و اواره تو بغلمون توکوچه.فکرکن همسایمون هروز صبح باصدلش میومد خونمون کمک
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلابتون بخدا از وقتی زایمان کردم یه دونه حبوبات نخوردم، شیر و لبنیات هم یه قطره نخوردم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
آتی جان اوایل قنداق میکردم تا 3ساعت تکون ننیخورد، ولی الان مگه جرات میکنم ببندمش، چون سریع شروع میکنه به تکون دادن دستو پاش و وقتی قنداق باشه و نتونه بدتر عصبانی میشه و گریه میکنه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
پریا شوهرم بیچاره باید بره سر کار، وگرنه شبای قبل اون نگهش میداشت بلکه من بتونم یه ساعت بخوابم
سامانتا جان درکت میکنم خیلی سخته، فقط به این امیدم که بعد چله بهتر شه البته اگه خوش شانس باشم و به 3ماه و 6ماه نکشه
سلام فرزانه جااااان واقعا روزهای سختی رو داری میگذرونی من که بعد از یکسال و سه ماه هنوز اون روزها یادم نرفته من که تا صبح دخترمو بغل میکردم و دور خونه میچرخیدم، وقتی نی نی خوشگلت خوابه تو هم بخواب، درست میشه ولی خوب فرزانه جان دیگه اون خوابی که قبلا میکردی عمرا بتونی تجربه کنی مثلا دیشب دختر من تا ساعت 1 و نیم بیدار بود صبحم اومدم سرکار همش دارم چرت میزنم
من قصد دارم هرجا هر اتفاقی که در جهان هستی می افتد فقط به سالم شدن، ثروتمند شدن و مقتدر شدن ما منجرب شود.
فرزانه جان خب نخوابیده بچه دلیلی داره ، باید علتشو پیدا کنی ، شاید گرمشه ، جاش خوب نیست ، گرسنشه ، فضای اتاقتو دوست داره ، ببرش حموم آروم میشه میخوابم و ......
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-) هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد. هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.

وای تورو خدا یکی بیاد به من یه چیزی بگه دخترم دوسالشه هیچ مشکلی ام نداره ولی همش گریه میکنه وبی خوابه جیغ میزنه خونم آپارتمانیه خیلی بده همسایه ها همش اعتراض میکنن خودم شوهرم همش بیداریم بیچاره باباش که دو شغلست حالا من روزا میخوابم  ولی سیستم زندگیم تغیر کرده اصلا حالم خوب نیست از همون اولش اینجوری بوده

میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕