2777
2789
عنوان

به نظر شما حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی خوره اگه غذای ساده بخوام درست کنم میگه هی دختر من اینا رو. نمی خورم

بگو ببخشین مادر ماتو خونه همینا رو میخوریم شماهم از خودمونید

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خدایا منو قبل اینکه پسرام و دخترام اینور و اونورم کنن تو قبر فرو ببر 

بگو خدا اون وقت مرگ رو بیار که گناهانم رو بخشیده باشی و طلاب آمرزش کن نه این شوخیشم خوب نیست

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ                هر کسی مرگ را می‌چشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شده‌اند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!
ای وای ایشون که تنها نیست دیگه چرا

نمیدمنم🙁 ۴ ماهه الان خونمونه فقط یک روز رفت خونه اون یکی پسرش

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
چچفدر خوبه اینجوری من دوست دارم اینجور پیر بشم

تازه مامانه من 77سالشه😂

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
خدایا منو قبل اینکه پسرام و دخترام اینور و اونورم کنن تو قبر فرو ببر 

ما دیگه باید برای خانه سالمندانمون پول پس انداز کنیم 

نه به خاطر بی معرفتی بچه ها 

به خاطر راحتی شون‌

گناه دارن بخدا بخوان گرفتار و اسیر پدر مادر پیر بشن

سر سنگین میریم اونجا تنهام نیستیم 😂

این دیگه چه چرتیه ؟ بگو پریتار بگیر کاراتو بکنه  حمال بی جیره مواجبم مگه

دقیقا به همین چشم به من نگاه می کنه بقیه عروسا چندین ساله حتی ندیدنش من چون پدر و مادرم از بچگی اینجور تربیت کردن احترام می زارم حالا سواستفاده شده

بگو خدا اون وقت مرگ رو بیار که گناهانم رو بخشیده باشی و طلاب آمرزش کن نه این شوخیشم خوب نیست

الهی آمین

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
دقیقا به همین چشم به من نگاه می کنه بقیه عروسا چندین ساله حتی ندیدنش من چون پدر و مادرم از بچگی اینج ...

عزیزم کم کم خودتو جمع کن و از محبتت کم کن 

وگرنه تا وقتی رو بدی 

سواستفاده سر جاشه

حق با شماست گلم  نوبتی کنید شما همون چند روزی که بهت میفته رو نگهش دار

خوب بچه های دیگه می گن ما شرایطش نداریم چیکار کنم هفته ای که هفت روزه زنگ. میزنه بیاین دنبالم شوهرمم کارش جوری هست از صبح تا شب یا شب تا صبح سرکاره