2777
2789
عنوان

به نظر شما حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 93 پست
ما دیگه باید برای خانه سالمندانمون پول پس انداز کنیم  نه به خاطر بی معرفتی بچه ها  به خا ...

آرهه دقیقا از خدامه 

نمیخوام سر بار کسی بشم 

تازه پیرم بشم غر غرو میشم 

بچه هام چه گناهی کردن 😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی آمین

برای خواهرت صلوات فرستادم

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ                هر کسی مرگ را می‌چشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شده‌اند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!

از قدیم گفتن ،خدا هیچکس رونوبتی نکنه ،شما حق داری ناراحت باشی ،ولی ممکنه اون مادر تعلق خاطرش به خانواده شما باشه وباشما راحت باشه ،اگر تمکن مالی دارید ویا میتونید با فروش خونه خودش یک دوواحدی تهیه کنید که هم در کنار شما باشه وهم وسط زندگیتون نباشه ،در مورد مخارج هم میتونید پول‌های خرج شده را با دیگران تقسیم کنید ،

برای خواهرت صلوات فرستادم

خدا رفتگانتو بیامرزه مررسی ❤

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
خدا رفتگانتو بیامرزه مررسی ❤

اللهم آمین یارب العالمین

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ                هر کسی مرگ را می‌چشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شده‌اند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!
خوب بچه های دیگه می گن ما شرایطش نداریم چیکار کنم هفته ای که هفت روزه زنگ. میزنه بیاین دنبالم شوهرمم ...

بگید چاره ای نیس مام شرایط نداریم  ولی نگه میداریم مادره وظیفه همس بعدم شرایطه چی ندارند !پیره زن خونشون بمونه مگه شرایط میخاد؟

خدایا منو قبل اینکه پسرام و دخترام اینور و اونورم کنن تو قبر فرو ببر 

آدما دودسته ان 

بعضیا سنشون میره بالا همزمان با اون درک و فهم و شعورشون هم میره بالا 

دومیا فقط سنشون میره بالا به جای درک و شعور توقعشون میره بالا 

بنظرم دعا کنیم جزو دسته ی اول باشیم قرار نیست بچه ها،داماد ها،عروسا،نوه ها،فامیل یاهرکس دیگه بخاطر سنمون خدمت کنن بهمون

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
از قدیم گفتن ،خدا هیچکس رونوبتی نکنه ،شما حق داری ناراحت باشی ،ولی ممکنه اون مادر تعلق خاطرش به خانو ...

ععزیزم ایشون خودشون حقوق می گیرن و. نیاز مالی ندارن به ما ولی حقوقشون دست نخورده می مونه یا پسر مجردش خرج می کنه قرار نیست چون یک بچه تمکن مالی داره جور چند نفر رو بکشه اینقدر دیگران رو اذیت کرده دوتا پسراش که گفتن ما که پدر نداریم مادر هم نخواستیم من گناهم چیه اخه

واقعا سخته کاملا درکت میکتم ساختن با ادم پیر واقعا مشکله 

با برادرا و خواهرا حرف بزنید تقسیم وظایف کنید الان ما تو فامیل دو نفر داریم همینجوری تقسیم وظایف کردن یا میبرن خونشون یا میرن خونش غذا اینا میذارن و چون حقوق داره از خودشم میگیرن 

شما دارید اشتباه میکنید عزیزم اینا خوبی نیست این یه جور ظلمه در حق خودتون 

وقتی راضی نیستین چرا یه جور رفتار نمیکنید که دیگه نیاد 

شوهرتم اگر ناراحته به برادر و خواهراش بگه جمع شید و بگن تقسیم تایم کنن 

حتی اگر شرایطشو ندازن 

ببین عمه من الان ده ساله به خدا شوهرشم خونه نیست با بچه تو بغلش با اسنپ یا ماشین خودش تو گرما و سرما میره مادر شوهر نگه میداره تازه کل ارثم یکی دیگه خورده 

همه هم باید بیان چه اونی که شرایط داره چه نداره 

بهتره خودتونو از این کار اجباری نجلت بدین هیشکی با این کارا بهشت نرفته 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بگید چاره ای نیس مام شرایط نداریم  ولی نگه میداریم مادره وظیفه همس بعدم شرایطه چی ندارند !پیره ...

بله عزیزم خونه هاشون کوچیک هست تو پذیرایی می خوابه میگه کولر خاموش کنید سرده تلویزیون خاموش کنید صدا میاد بچه ها بازی نکنن می خوام بخوابم بازم بگم

آدما دودسته ان  بعضیا سنشون میره بالا همزمان با اون درک و فهم و شعورشون هم میره بالا  دو ...

اوهوم درسته از الان ترس اینو دارم انقدر پیر بشم که نتونم از پس خودم بربیام سر بار بچه هام بشم که خدا اون روزو نیاره ..

امیدوارم خدا هیچکسو انقدر از پا نندازه که زحمتش بیفته گردن بچه ها عروس یا دامادش .. البته اونایی که تواناییشو دارن ولی 

الکی اذیت میکنن بحثشون جداست 

واقعا سخته کاملا درکت میکتم ساختن با ادم پیر واقعا مشکله  با برادرا و خواهرا حرف بزنید تقسیم و ...

خدا به عمرتون عمر با عزت بده ولی ایشون معاف هستن وظیفه فرزند هست به پدر یا مادر رسیدگی کنه نه عروس و داماد