من عروس یه خانواده ای شدم که 10تا بچه هستن 8تا پسر و. 2تا دختر پدر خانواده سالها پیش فوت کرده و همه بچه ها ازدواج کردن به جز یک پسر که مجرده با مادرش زندگی می. کنه مادر شوهر حدود 70 سال سن داره چند سالی میشه سر ناسازگاری گذاشته میگه دوست ندا م برم تو خونه خودم بین 8تا پسر فقط میاد خونه ما اوایل ازدواج ما خیلی منو اذیت کرده و دلخوشی ندارم ازش الانم همش خونه ما هست چند روز پیش 10 روز منزل ما بود بعد رفت 2 روز خونه دخترش و. بعد پسر بزرگش برد خونه خودش حالا امروز چند بار زنگ. زده به شوهرم بیا منو ببر خونت شوهرم خیلی ناراحت شد گفت مادر چرا خونه خودت نمی مونی تو تازه از خونه ما رفتی گفت حوصلم سر رفته من خیلی ناراحت شدم چرا دلش برای زندگی ما نمیسوزه من هم. دوتا بچه کوچیک دارم بقیه جواب تلفنش هم نمیدن حتی جدیدا برادر شوهر مجردم بهش میگه برو خونه بچه هات بمون نمی دونم چیکار می کنه تو خونه من از آه و نفرینش خیلی می ترسم ولی قرار بود سه ماهی 10 روز خونه هر بچه باشه ولی الان ماهی 10 روز خونه ماست خسته شدم خیلی نمی دونم چیکار کنم شوهرمن کلافه شده زندگیمون بهم ریخته به نظر شما حق با کی هست
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ هر کسی مرگ را میچشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شدهاند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!
خدایا منو قبل اینکه پسرام و دخترام اینور و اونورم کنن تو قبر فرو ببر
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
من گناه ندارم دکتر شوهر من خونه شوهر من پول شوهر من احساس می کنم از خوبیم داره سو استفاده میشه 2بچه ...
وقتی میاد خیلی محبت نکن بدم نباش اما روی سخت زندگیتونو نشون بده مثلا مثل مهمون نباش غذا ساده بده
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
حالا مامانه من قربونش بشم انقد همش وله و اینور اونوره با دوستاش باید شب زنگ بزنیم وقت ملاقات بگیریم فردا عصر بریم ببینیمش😂😂😂😂
نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋 نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥ ʕ´•ᴥ•`ʔ
بخدا سالمه فقط کمر درد داره میگه 70 سال کار کردم دوست ندارم دیگه کار کنم
نه تو رو خدا کار کنه😑
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ هر کسی مرگ را میچشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شدهاند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔