2777
2789

شاید باورتون نشه ولی همینطوریم 

خیلی خسیسم، از بابامم پول میگیرم .ولی وقتی یه چیز گرون میخرم تا چند روز دپرسم که از پولام کم شده .. مخصوصا الان که مثل اصحاب کهف شدیم و همه چی گرون شده 

یه عادتم دارم اینه که روم نمیشه قیمت بپرسم همیشه موقع حساب کردن سوپرایز میشم سکته میکنم😐😂😂

شما هم اینطورین؟!! یا فقط من🥲😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مثل تو هم بعد مدت ها اندازه 500 تومن خرج خودم کردم ناراحت شدم شدید ولی مغازه میرم اول قیمت ها میبینم اینقدرم چونه میزنم   در کل تو خرید کردن خسیسم شدید اصلا خرید دوست ندارم دلم میخواد فقط پول جمع کنم

بر عکس من فقط با خرید عشق میکنم 

تف تو بی پولی

اینقدددددددد دلم خرید توپ میخواد برم فقط بخرم ☹️☹️☹️

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
من مثل تو هم بعد مدت ها اندازه 500 تومن خرج خودم کردم ناراحت شدم شدید ولی مغازه میرم اول قیمت ها میب ...

همین کم روییم باعث شده چیزایی که نمیدونم خیلی گرونه بخرم😤 چونه هم اصلا نمیزنم حس میکنم کلاسم میاد پایین🤦🏼‍♀️

همین کم روییم باعث شده چیزایی که نمیدونم خیلی گرونه بخرم😤 چونه هم اصلا نمیزنم حس میکنم کلاسم میاد پ ...

من که اول قیمت بعد خررید شوخی نداریم که ... این همه زحمت میکشیم بخاطر پول یهو به باد بره

حس میکنم بی کلاسیه قیمت پرسیدن😑

من راحت پول خرج می کنم اما در مورد قیمت نه تنها قیمت اون وسیله بلکه مشابهش رو هم می پرسم و دلیل تفاوت قیمت رو هم همینطور که بتونم مقایسه کنم

الان واقعا کمتر دیدم کسی که بدون پرسیدن قیمت دل و جرئت خرید داشته باشه