2777
2789
عنوان

خیلی خستم😔

67 بازدید | 4 پست

بخدا من میدونم ازدواج تو سن کم چقد بده میدونم چقد ممکنه انتخاباب اشتباه صورت بگیره

ولی واسه چی انقدر باید واسه ی بچه خواستگار بیاد؟

بخدا دیگ نمیتونم برم بیرون از خونه💔

حتی مدرسه هم میخواد خواستگار بفرسته ...دوستام ...

خیلی شرایط بدیه من انقدر این چیزارو میشنوم دلم میخواد بالا بیارم ...تا مامو بیرون میذارم مادرا میفتن دنبالمون و اجازه میخان واسه خواستگاری

ی بار تو سن کمتر مجبور ب ازدواج شدم اما خداروشکر خلاص شدم از دستشون

خونوادمم فهمیدن ازدواج تو سن کم چجوریه و چ ادمایی تو دنیا هستن واسه بدبخت کردن دختر...

ولی خیلی میترسم بازم تحت تاثیر این شرایط قرار بگیرن و خواستگار قبول کنن 

خودم ک هرچی پیش میاد بهم میگن رد میکنم سریع ولی خیلی میترسم ب گوش پدر و مادرم برسه و بازم گول بخورن

من خیلی درسو دوسدارم نمیخوام انقد زود با اینهمه مسئولیت و مشکل دست و پنجه نرم کنم...همین الانم داره اذیتم میکنه حرفش نمیتونم درست حسابی امتحانامو بدم🥲

دیگ بسمه💔

❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از خواستگار خسته شده بگیم مث من که دارم منت خدا رو میگیم حداقل یه خواستگار خوب بفرسته واسم  ...

اخه هرچیزی سر موقعش خوبه...بخدا اگه الان وقتش بود اینهمه غر نمیزدم

❤️