2777
2789

من واسه سال جدید خیلی برنامه داشتم میخاستم کار جدید شروع کنم و یه سری کارها 

ولی پام مشکل پیدا کرد یعنی هر دوتا پام دو مشکل دارم 

یکیش توده خوش خیم داشت عفونت کرد برداشتم حالا چندین وقته زخم بسته نمیشه خسته از این وضعیت

اون یکی پام چند سال پیش شکست متاسفانه در اثر گچ گرفتکی بد و فشار روی پا تاندون آشیل کوتاه شد طیف شدیدش سه ماه قبل از عمل باید فیزیو برم و کفش طبی و امپولای تزریقی حدود یک ماه توی گچ بعد عمل سه ماه توی گچ و راه با عصا یا واگر  سه تا شش ماه فیزیو بعد عمل حدودا چندین ماه درگیر میشم تازه در کمترین حالت گفت بعد یک سال میتونی رانندگی کنی نمیدونم چطوری تحمل کنم اگه عمل هم نکنم دکتر گفت به مرور راه رفتنت محدود میشه و لنگ میزنی و آرتروز میگیری میشه یه مشکل جدی نمیدونم چیکار کنم کسی تجربه داره چطوری سختیای بعد عمل تحمل کردین عملاً شکستگی و استخونی پا 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

براب اون زخم دکتر بهت چرک خشک کن داده؟ ی زخم خیلی سنگینی بود ۴روز بستری بیمارستان جواب نداد روز در میان بهداشت میرقتم پانسامان عوص کردنی جواب نداد و چزک سبز نیداد

دیگه ی دکتر شیر حلال خورده نانه بستری ۲هفته ایی داد

تو ینارستان چرک خشک کن سوزنی نیدادن زخم بسته شد

اول باید چرک خشک کن بخوری دوم هر روز اب اب گرم بشوری با باد گزم سشوار خشک کنی . دامن پات کنی ک هی باد بخوره

پاد گرم سشور وشستشوی با اب ساده معجزه هست والبته چزک خشک کن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

برای تاندون پات هم اگر مراعات کنی ینظرم با همون امپولا وفیزیوتراپی جواب میده انشالله ب عمل نمیرسه.مکمل هم میدن فقط باید هر چی دکتر میگه گوش کنی من دستم اینطوری شده بود تاندون اسیب دیده بود  گفت بی تحرک نگه دار اتل میبستم و ب پشتم میبردم و با چادر میبستم ب پشتم ک چیزی ب دستم نخوره

باید این ک زن زام بودم و بچه ۴ماه داشتم

۲ماه دارو مرتب خوردم و دست ب پشت میبیستم و بی تحرک بود اون دست و خوب شد

بادر کن شال ب گردنم مینداختم بپه میزاشتم تو اون و با دست چپ بچا میگردوندنم

جوان هستی بدنت زود ب دارو جواب مسده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تاندون پات هم اگر مراعات کنی ینظرم با همون امپولا وفیزیوتراپی جواب میده انشالله ب عمل نمیرسه.مک ...

امیدوارم

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

امیدوارم

اره بابا جوان هستی

من پشت در اتاق عمل بودم ک گفتن سزارین کرده بیهوش شدی ۴ماه قبل، بیهوشی بعدی خطرناکه برات

ویتامین هر چی داد بخور

تزریق استخوانی مرتب استفاده کن پیش بهترین پزشک شهرتون