2777
2789

خانوادم خیلی اذیتم می‌کنند آزمون استخدامی قبول نشدم کارم پیدا نمیکنم دارم دیونه میشم اینا هم همش میزنن تو سرم حتی کتک ۲۶ سالمه منم از اتاق بیرون نمی‌رم فقط به پدرم سلام میکنم و شام و ناهار نمی‌رم بیرون و قبل اونا میخورم چون خیلی در حقم بدی کردن و شدم یک روانی بنظرتون کارم درسته و اصلا نمیزارن حرف بزنم از خودم دفاع کنم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

نه عزیزم سعی کن شام وناهار بری بدتر عقده نکنن ..خونه ماهم اینجوری بود از بس فضا سنگین بود و بابام اخم میکرد و مینشست پای تلویزیون اصلا آدم رغبت نمیکرد میترسید از جلو چشماش رد شه ..مادرمم خیلی بدرفتاری میکرد باهام همش بیخودی گیر میداد و باهام دعوا میکرد...هیییی چه روزای مزخرف و سختی رو گذروندم ..الان چهل سالمه خودمم باورم نمیشه ..سخت بود خیلی سخت اما گذشت...تو باید قوی باشی زندگی همیشه سخت بوده و هست..الانم یه شوهر خیانتکار و معتاد دارم که زجرم میده.. 

نه عزیزم سعی کن شام وناهار بری بدتر عقده نکنن ..خونه ماهم اینجوری بود از بس فضا سنگین بود و بابام اخ ...

وای خدایا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدایا

سعی کن کتابای آرامش بخش و انگیزشی بخونی ،دلت که گرفت باخدا حرف بزن گریه کن برو تو طبیعت قدم بزن موسیقی ملایم گوش کن قهوه بخور چایی بخور قران بخون نماز بخون ذکر بگو ...اینا میتونه کمی آرومت کنه میتونه کمکت کنه سختیای زندگی رو یه جوری تحمل کنی عزیزم

سعی کن کتابای آرامش بخش و انگیزشی بخونی ،دلت که گرفت باخدا حرف بزن گریه کن برو تو طبیعت قدم بزن موسی ...

ممنون عزیزم ان شالله مشکلت حل بشه