2777
2789

آقا من سال 95 با یه آقا پسری دوست شدم. سه چهار ماه به قول معروف رل بودبم و کارای خز تینیجری. 

بعد این بنده خدا تصادف میکنه و فوت میشه. مام که جز رفیق صمیمی هامون کسی نمیدونست. 

بعد من به زور و زار خونرو پیچوندم رفتم مراسم. انقد گریه کردم انقد گریه کردم که نگو.

بعد یه خانومه خیلی ریلکس برد یعنی خیلی آروم بدون گریه و هیچی کنارم بود بعد دید دارم خیلی گریه میکنم ازم پرسید دخترم شما کیه مرحوم میشی. منم نمیتونستم بگم که دوست پسرمه گفتمدختر داییشم. پیش خودم گفتم لابد فامیل دورشونه که انقد ریلکسه

ادامشو میگم

شمام بگید از این خاطره ها

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب 

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ                هر کسی مرگ را می‌چشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شده‌اند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!
از یه پسری تو محل خوشم میومد وقتی می دیدمش بلد نبودم چطوری جلب توجه کنم با خودم حرف می زدم می خندید ...

😂😂😂😂

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ                هر کسی مرگ را می‌چشد؛ و شما پاداش خود را بطور کامل در روز قیامت خواهید گرفت؛ آنها که از آتش (دوزخ) دور شده، و به بهشت وارد شوند نجات یافته و رستگار شده‌اند و زندگی دنیا، چیزی جز سرمایه فریب نیست!
فک کنم اصلا دایی نداشته😂

واااای اره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

بعد زنه پرسید دختر آقا فلانی منه اسکولم گفتم آره

زنه بلند شد از کنار من رفت. کنار مادر پسره یه دختره بود مثلا من اونموقع 17 سالم بود اون 20 سالش بود اونم خیلی بیتابی میکرد. از یه دختره پرسیدم طرف کیه گفت دختره شیرینی خورده پسرست قرار بود نامزد کنن😂😂😂😐😐

منو داشتی آتیش گرفتم

بعد چند وقت یکی از دوستام که فامیل دورشون میشد گفت صبا تو زندگیشون آتیش انداختی😂

گفتم چرا گفت چند وقتی بود که پشت سر دایی پسره حرف بود که آره زن دوم گرفته و...  بعد یه دختر غریبه اونروز بود که رفته به زندایی گفته من دختر شوهرتم😂😂

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡