2777
2789
عنوان

بیاین خاطره از کارای نوجوونیم بگم غش کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه شو بگو

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید
بعد زنه پرسید دختر آقا فلانی منه اسکولم گفتم آره زنه بلند شد از کنار من رفت. کنار مادر پسره یه دختر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

یعنی من رفتم به زن همون داییه گفتم من دختر شوهرتم😂😂

اینم افتاد به جون شوهره😂😂

خلاصه اینا کارشون به دعوا و دلاق داشت میکشید که همین دوستم به مامانش رفت گفت مادره رفت گفت آقا این دوست دخترش بود نخواست شناخته بشه. 

حالا اون به اصطلاح نامزدش اینارو قهوه ای کرد و رید به خانوادشون😂😂

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡

همش میخواستم خفن بازی درارم موتور سوار شدم هی نگا میکردم به خودم میبالیدم تن تن میرفتم اینور اونور اخرش یهو پخش زمین شدم

ای وای یعنی از خجالت اب شدم😐

ادمایی که به اندازه شمع روشنایی ندارنو ماه زندگیتون نکنید:)