2777
2789
عنوان

دوستای شوهرم همش زنگ میزنن بهش

244 بازدید | 8 پست

بچه ها هردفعه ک ما پیش همیم اینا ۳ ۴ نفرن امکان نداره یکیشون‌زنگ نزنه ک بریم بیرون.کلافه شدم از بس کشوندش بیزون .امروز از غزوب ک‌پیش هم بودیم تو ۲ ساعت ۵ بارزنگ زدن شب بریم زهرماری بخوریم منم دعوا گرفتم باهاش ک چخبرته سرو ته هفته میری .بنظرتون چیکارکنم کمتربره؟ی دوستش همسایشون کلا هووی منه ی سره زنگ میزنه بیابریم بیزون باهم.شوهرمم بدش نمیاد.فقط میرن ازاون زهرماریا میخورن مطمعنم جای دیگ نمیرن

راه حل پیداکن براش خیلی زود، چون زندگیت داغون میشه، تجربه کردم که میگم

خب چیکارکنم بنظرتون؟رو این ک منم با دوستام برم خیلی حساسه.دقیقا وسط دعوا ذوستم‌زنگ زد بهم منم گفتم شب بیا بریم بیرون.بعداین ک‌قط کردم گف لازم نکرده بری منم نمیرم.میدونه اگ لجم بگیره منم انجامش میدم‌ ازاین بابت حساب میبره با قهزو و اینا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از علت های خراب شدن زندگی من رفیق هاش بودن... نمیدونم چجوری ولی فقط سعی کن تمومشون کنی براش

همه ی رفیقاش فامیلن باهم و ی نسبتی دارن تو مراسما یا کوچه میبینن همو.همون باید مث خودش رفتارکنم دستش بیاد

عزیزم همسر شما داره وقتی که باید با شما میگذرونه رو صرف رفیقاش میکنه 

شمارو نمیدونم ولی من شخصا از ادم رفیق باز خوشم نمیاد 

بابام همیشه میگه هر بلایی سر ادم میاد از رفیق بد میاد، همیشه میگفت اصلا دامنه دوستاتو زیاد نکن همونارم تو خونه زندگیت راه نده 

خودشم 15 سال با یکی رفیق بود یه بار خونه نیاوردش 

توام باید برخورد کنی حالا اگه اون رو رفتن تو حساسه توام بگو هر سری تو بری منم میرم و اینجوری کمترش کن ساعتای خوشتونگ زیاد کن و اجازه نده خیلی خرج رفیق بازی کنه امار حسالاشو داشته باش و برنامه سفر و پس انداز بریز. که خرج خودتون کنید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵