2777
2789

عقدیم

هر روز همین ساعتا که میشد زنگ میزد آماده باش دارم میام دنبالت بریم بیرون. همش سعی میکردم بپیچونمش میگفتم بی حوصلم کار دارم سر دردم دل دردم هزار تا بهونه میاوردم که نرم ولی اون در هر صورت خودشو به خونمون میرسوند که ببینتم و حالم بپرسه. بعد هم اصراااار میکرد پاشو بریم بیرون یه دور بزنیم حال و هوات عوض شه

با کلی نق نق آماده میشدم. میرفتیم خیابون گردی ده یازده شب برمیگشتیم میخوابیدیم. همش با خودم میگفتم اه چقد خسته شدم کاش این پسر چند روز نباشه مردم انقد رفتم بیرون

الان دو روزه که نیست خیلی احساس تنهایی میکنم دلم گرفته میخواستم تنها برم بیرون ولی تنها خوش نمیگذره یک ساعته تو نی نی سایت میگردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم شخصیتت نیاز به تفریحات دیگه داره 

مثلا یه کار دو نفره 

بیرون رفتن هر روز خب تکراری میشه و برای آدم های درون‌گرا انرژی گیر کسل کننده ست 

اینبار تو یه برنامه بزار بگو اون بیاد 

مثلا با هم یه فیلم ببینید 

ساندویچ درست کن دو تایی برید تو طبیعت بخورید مثلا صبحانه برید کوه چشمه و ...

و اینکه خوبه متوجه شدی کاهی زود دیر میشه همیشه قدر عشق و علاقه همسر رو بدون 

الان چی کار کنم سرگرم شم؟ خیلی کار عقب مونده دارم ولی حوصله ندارم

پاشو کاراتو انجام بده حداقل سرگرم میشی یه اهنگم بذار 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)