2777
2789
عنوان

اطرافیان میگن بچه بیار 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست

اگر از نظر روحی امادگی بچه اوردن نداری اصلن اینکارو نکن 

چون داغون میشی 

هر وقت خودت دلت خواست اقدام کن 

تازه نی نی هستی بخدا 

ی عمر فرصت داری 

به درس و اینده ات بچسب 

بچه خیلی قشنگه 

بشرطی که اماده پذیرشش باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنید همه زن و شوهرا حتمااااا باید بچه بیارن؟چرا بچه اوردن رو وظیفه یک زن میدونید؟اگه به بچه علاقه نداری به هیییییچ وجه نیار چون فقط تو نیستی ک ضربه میخوری قطعا اون بچه هم ضربه بدی میخوره که مدام باید با یه مادر افسرده سر کنه

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

رشتم جوریه ک میتونم به شغلی ک بچگی آرزوشو داشتم برسم. ولی درآمدش خب خیلی کمه

برو پی ارزوت

اگه نری بعدا از بچتم متنفر میشی 

سه چهار سال دیگه خوبه برای بچه

خدانور لجه ای🥺🩶💫

خیلی سنت کمه.. بارداری و زایمان و بزرگ کردن یه پروسه خیلییی دشواره.. من اولین بچمو ۲۷ سالم بود باردار شدم دومی را ۳۴... درسمو خونده بود تا فوق لیسانس و بعد باردار شدم.. ولی پوستم کنده شد.. نه ماه بارداری و بعدش شب بیدار موندن ها .. یه روز دندون در میارن تب میکنن و گریه یه روز راه میفتن و ثانیه ای نمیتونی استراحت کنی.. بعد باید از پوشک بگیری که واویلا.. از شیر بگیری واویلا.. یعنی تا سه چهار سال وقتت کاملا درگیر بچست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

هنوز سنی نداری 

در ثانی از ازدواجتون چیزی نگذشته که میگن تا دیر نشده؟؟

بگو من برای خودم برنامه دارم 

هدفم فقط زاییدن نیست   باید من به اهدافم تا حدودی رسیده باشم که بتونم برای فرزندم مادر بهتری باشم 

من بچه دارم بازم فضولای اطراف دست بردار نیستن ومیگن خب دومی رو بیار

اینو بدون هرکاری کنی یه عده عادت دارن به دخالت

هرکی گفت بگو فعلا تصمیمی نداریم و خداروشکر که اونقدر دغدغه هاتون کمه که تایم بچه دارشدن ما شده دغدغتون 

با شوهرم فامیلیم. مثلا مادرشوهرم و مامانم. و خاله هام. تاکید دارن ک نباید دیر بشه

خب دیر بشه مگه چی میشه... هیچی نمیشه.. الان که عهد بوق نیست.. ما همه تو فامیلامون پنج شش سالو حداقل جلوگیری دارن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

اصلا به حرفشون گوش نده اونا که نمی‌خوان بزرگش کنن تو سختیش رو میکشی 

نظر منو بخوای من میگم 25 یکی بیار بعدی هم اگه خ. استی 28  حتما فاصله سنی کم باشه

این کاربری دست دو نفر است
خیلی دوس دارم خیلییی :))

بچه هم بیاری میگن دومی بیار با هم بزرگ شن... بعد جلو پیشرفتت که گرفته شد خودت عصبی میشی و این عصبانیت روی بچه اثر می‌گذاره... پس اول به اهداف برس تا بعد بتونی با آرامش به بچه هات برسی.. 

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏