یه بار دیگه تایپیک زدم بچه ها ببخشید. پاسخاتون دیگه واسم نمیاد. فقط اعلان میومد. لطفا نظراتتوتو بهم بگین.👇🏼👇🏼👇🏼
بیست سالم پُر شده. شوهرمم ۲۶ سالشه. و چن ماه دیگه میشه ۲۷ سالش. دو سه ماه دیگه میشه. هفت ۸ ماه دیگه میشه یک سال ک عروسی کردیم. دانشجوعم و ترم ۳ فامیلامون همشون زود بچه دار شدن، اطرافیانم بهم میگن توهم زود بچه بیارو نزار دیر بشه. من عاشق درس خوندنم و یه برنامه هایی دارم بابت رشتم. تا ۳ سال دیگه بهش میرسم و یکی از آرزوهام خط میخوره. با وجود بچه دیگه هیچ وقت نمیتونم بهش برسم. اینو مطمعنم. از یه طرف همسرم خوبه. اما به نظرم هنوز ویژگی های یه پدر خوب رو نداره. خودم هم همین طور. دلم میخواد رابطمون قشنگ تر بشه و یکم اصلاح. بعد بچه وارد زندگیمون بشه. شاید هم بچه باعث شه اون مشکلات روابطمون حل شه. اما نمیشه شاید بدتر هم بشه و از هم دور شیم. نمیدونم، واقعا گیجم. شاید اگه ۲۳ ، ۲۴ سالگی ازدواج میکردم الان اینقدر حرص نمیخوردم بابت این قضیه ها..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا فکر میکنید همه زن و شوهرا حتمااااا باید بچه بیارن؟چرا بچه اوردن رو وظیفه یک زن میدونید؟اگه به بچه علاقه نداری به هیییییچ وجه نیار چون فقط تو نیستی ک ضربه میخوری قطعا اون بچه هم ضربه بدی میخوره که مدام باید با یه مادر افسرده سر کنه
خیلی سنت کمه.. بارداری و زایمان و بزرگ کردن یه پروسه خیلییی دشواره.. من اولین بچمو ۲۷ سالم بود باردار شدم دومی را ۳۴... درسمو خونده بود تا فوق لیسانس و بعد باردار شدم.. ولی پوستم کنده شد.. نه ماه بارداری و بعدش شب بیدار موندن ها .. یه روز دندون در میارن تب میکنن و گریه یه روز راه میفتن و ثانیه ای نمیتونی استراحت کنی.. بعد باید از پوشک بگیری که واویلا.. از شیر بگیری واویلا.. یعنی تا سه چهار سال وقتت کاملا درگیر بچست
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
بچه هم بیاری میگن دومی بیار با هم بزرگ شن... بعد جلو پیشرفتت که گرفته شد خودت عصبی میشی و این عصبانیت روی بچه اثر میگذاره... پس اول به اهداف برس تا بعد بتونی با آرامش به بچه هات برسی..