2777
2789
عنوان

اطرافیان میگن بچه بیار 😑😑

380 بازدید | 32 پست

یه بار دیگه تایپیک زدم بچه ها ببخشید. پاسخاتون دیگه واسم نمیاد. فقط اعلان میومد. لطفا نظراتتوتو بهم بگین.👇🏼👇🏼👇🏼

بیست سالم پُر شده. شوهرمم ۲۶ سالشه. و چن ماه دیگه میشه ۲۷ سالش. دو سه ماه دیگه میشه. هفت ۸ ماه دیگه میشه یک سال ک عروسی کردیم.  دانشجوعم و ترم ۳  فامیلامون همشون زود بچه دار شدن، اطرافیانم بهم میگن توهم زود بچه بیارو نزار دیر بشه.  من عاشق درس خوندنم و یه برنامه هایی دارم بابت رشتم.  تا ۳ سال دیگه بهش میرسم و یکی از آرزوهام خط میخوره.  با وجود بچه دیگه هیچ وقت نمیتونم بهش برسم. اینو مطمعنم.  از یه طرف همسرم خوبه. اما به نظرم هنوز ویژگی های یه پدر خوب رو نداره. خودم هم همین طور.  دلم میخواد رابطمون قشنگ تر بشه و یکم اصلاح.  بعد بچه وارد زندگیمون بشه.  شاید هم بچه باعث شه اون مشکلات روابطمون حل شه. اما نمیشه  شاید بدتر هم بشه و از هم دور شیم.  نمیدونم، واقعا گیجم. شاید اگه ۲۳ ، ۲۴ سالگی ازدواج میکردم الان اینقدر حرص نمیخوردم بابت این قضیه ها.. 

همسرِ یک سرباز:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اهمیت نده 

بچه هم بیاری به یه چیز دیگه گیر میدن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اطرافیان متوجه هیچی نیستن فقط نظر مفت میدن 

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

زوده سه ماهه ازدواج کردی ۲۰ سالته چه خبرتونه چی میخونی؟ اگه ازش شغل در میاد بچسب به درست

رشتم جوریه ک میتونم به شغلی ک بچگی آرزوشو داشتم برسم.

ولی درآمدش خب خیلی کمه

همسرِ یک سرباز:)