2777
2789
عنوان

اطرافیان میگن بچه بیار 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست
وای خدای من. واقعا تحمل این چیزارو ندارم😂

نمیخوام بترسونمت ولی عملا تا سه چهار سالگی بچه نه میتونی یه عروسی درست بری نه یه مهمونی درست نه حتی یه تیپ درست بزنی.درس و سرکار رفتن هم شاید بشه ولییی خیلی سخته.. خاله من با بچه رفت دانشگاه.. میگه هنوز صدای گریه های بچم پشت در خونه که جیغ میزد تو گوشمه.. تازه اون بچشو میزاشت پیش مامانش وگرنه مهد کودک که دردسرای خودشو داره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

الان که فقط چند ماه از عروسیتون گذشته خیلی زوده برای بچه دار شدن پشیمون میشین  

حداقل دوسال بعد از اینکه رفتی خونه خودت به فکر بچه بیفت و به حرف هیچکس گوش نده هیچکس جز‌خودت برات خیر نمیخواد و به کسی هم  هیچ ربطی نداره

من خودم هم دانشجوعم هم خداروشکر‌مادر شدم 

تا الان که باردارم بارداری باعث نشده حتی یک ذره از درسمو دانشگاه عقب‌بمونم خداروشکر 

برای بعد به دنیا اومدن هم‌اگر کسی پیشت هست که بتونه کمکت کنه اصلا عقب نمیمونی 

یکی از دوستای خودم با یک‌بچه لیسانسو  با دوتا بچه فوق لیسانس گرفت‌ و الان هم معلمه 

اگر‌خودت بخوای و بتونی اصلا از هیچی تو زندگیت با بچه عقب نمیمونی 

ولی بطور کلی برای شما زوده هنوز تازه عروسی از این دوران لذت ببر بعد دو سه سال به فکر‌بچه باش 

نمیدونم‌چرا خانواده ها تا یکی عروسی میکنه توقع دارن بچه بیاره😐😐

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرم فامیلیم. مثلا مادرشوهرم و مامانم. و خاله هام. تاکید دارن ک نباید دیر بشه

با عرض معذرت 

جواب فامیل های خودت رو که راحت بده مثلا بگو بچه دار شدن فقط به زن و شوهر مربوطه و به کس دیگه‌ای هم ربطی نداره و به مامانت بگو پشت سرت به بقیه بگه که بهت نگن بچه دار شو . 

جواب فامیل شوهرت هم بگو ، من و شوهرم آمادگی بچه دار شدن نداریم و هروقت خودمون احساس کردیم میتونیم پدر و مادر خوبی باشیم اقدام میکنیم .

خیلی خیلی ببخشید اگه بخای زندگیت رو سر حرف مردم راه ببری بدبخت میشی چون همین مردم زمانی که بچت مریض بشه کمکت که نمیکنن هیچ و بهت میگن میخاستی بچه دار نشی 😏