خب من اومدم با تاپیکی که قولشو بهتون داده بودم.
درباره شیر چه شیر گاو چه گوسفند چه هر نوع پستاندار دیگه ای...
همونطور که گفته بودم مصرف شیر برای انسان مضر و اثرات جبران ناپذیری بر استخوان ها و روده و دستگاه گوارش و اعصاب و حتی قلب میذاره...
انسان تنها موجودیه که بعداز دوسال که از شیر مادر گرفته شد تا آخر عمرش شیر یک حیوان دیگه ای رو میخوره...
هیچ حیوونی نیست که بعداز دوره شیرخوارگیش که پشت سر گذاشت رو بیاره به خوردن شیر یه حیوون دیگه...
شاید بگین پس گربه چرا میخوره؟
چون گربه های شهری هم زیر دست انسان رفتن و محیط پیرامونی و غذاییشون تغییر کرده...آیا یک گربه وحشیِ جنگلی یا حتی گربه سانان دیگه مثل ببر و پلنگ و اینارو دیدین شیر بخورن؟
شاید بگین پس چرا گاو و گوسفندا قبل از بچه دار شدن هم شیر میدن؟جواب اینه که اون شیر به دلیل بهره برداری برای مواد لبنی هست نه مصرف شیر خالی که باعث بیماری و بروز عوارض جبران ناپذیر میشه.
شیر باعث تنبلی روده و ایجاد بیماری سندرم روده تحریک پذیر میشه...
اغلب بر این باورند که مصرف شیر اثر مثبتی روی دندان و استخوان ها داره.در حالیکه شیر خودش باعث پوکی استخوان و پوسیدگی دندان میشه.
حالا علتش:شیر دارای پروتئن بسیار بسیار زیاده که وقتی وارد بدن میشه برای هضمش خون اسیدیته اش افزایش پیدا میکنه.وقتی خون اسیدیته اش میره بالا بدن مجبوره کلسیم رو از استخوان ها بگیره تا اسیدیته رو خنثی کنه بنابراین شما با مصرف شیر نه تنها کلسیم به بدنتون نرسوندین بلکه کلسیم مورد نیاز استخوان هارو هم ازشون گرفتین.(این به این معنی نیست که شیر فاقد کلسیمه)
کلسیم شیر به حالت غیر فعال در شیر باقی میمونه تا زمانی که شما شیر رو تبدیل به ماست دوغ پنیر کره کشک و کفیر کنین در غیر این صورت کلسیم شیر بدون عملکرد از بدن دفع میشه.
مصرف شیر و لبنیات باعث گرفتگی عروق و درنهایت سکته قلبی میشه.
مشرف شیر باعث اثرات التهابی بر روی روده میشه و شما رو دچار بیماری به نام سندرم خستگی مزمن میکنه که حتی با استراحت هم این خستگی درمان و رفع نمیشه و شما همیشه حس خستگی به همراه دارین.
لاکتوز موجود درشیر به دیواره های معده و روده میچسبه و باعث مشکلات گوارشی زیادی میشه...به علاوه اینکه قند لاکتوز خودش زمینه ساز بیماری دیابت هست درحالیکه خیلی کم درباره اش صحبت شده...
مصرف شیر باعث بروز لک و جوش و پوستی کدر میشه...
فرایند اثر گذاری شیر در بدن شما اینجوریه که شما وقتی شیر میخورین اون توی معده شما مثل یه پلاستیک فریزر عمل میکنه...بعد اون شما هرچی که میخوری شیر بدون اینکه اجازه بده تا مواد مغذیش وارد بدنت بشه تو خودش نگه میداره و دفع میکنه و عملا شما انگار تمام اون روز رو فقط تفاله خوردی...
خب حالا سوالی که به وجود میاد اینه که کلسیم مورد نیاز بدن رو از کجا تامین کنیم؟