2777
2789
عنوان

شیر و مضراتش

8460 بازدید | 236 پست

خب من اومدم با تاپیکی که قولشو بهتون داده بودم.

درباره شیر چه شیر گاو چه گوسفند چه هر نوع پستاندار دیگه ای...

همونطور که گفته بودم مصرف شیر برای انسان مضر و اثرات جبران ناپذیری بر استخوان ها و روده و دستگاه گوارش و اعصاب و حتی قلب میذاره...

انسان تنها موجودیه که بعداز دوسال که از شیر مادر گرفته شد تا آخر عمرش شیر یک حیوان دیگه ای رو میخوره...

هیچ حیوونی نیست که بعداز دوره شیرخوارگیش که پشت سر گذاشت رو بیاره به خوردن شیر یه حیوون دیگه...

شاید بگین پس گربه چرا میخوره؟

چون گربه های شهری هم زیر دست انسان رفتن و محیط پیرامونی و غذاییشون تغییر کرده...آیا یک گربه وحشیِ جنگلی یا حتی گربه سانان دیگه مثل ببر و پلنگ و اینارو دیدین شیر بخورن؟

شاید بگین پس چرا گاو و گوسفندا قبل از بچه دار شدن هم شیر میدن؟جواب اینه که اون شیر به دلیل بهره برداری برای مواد لبنی هست نه مصرف شیر خالی که باعث بیماری و بروز عوارض جبران ناپذیر میشه.

شیر باعث تنبلی روده و ایجاد بیماری سندرم روده تحریک پذیر میشه...

اغلب بر این باورند که مصرف شیر اثر مثبتی روی دندان و استخوان ها داره.در حالیکه شیر خودش باعث پوکی استخوان و پوسیدگی دندان میشه.

حالا علتش:شیر دارای پروتئن بسیار بسیار زیاده که وقتی وارد بدن میشه برای هضمش خون اسیدیته اش افزایش پیدا میکنه.وقتی خون اسیدیته اش میره بالا بدن مجبوره کلسیم رو از استخوان ها بگیره تا اسیدیته رو خنثی کنه بنابراین شما با مصرف شیر نه تنها کلسیم به بدنتون نرسوندین بلکه کلسیم مورد نیاز استخوان هارو هم ازشون گرفتین.(این به این معنی نیست که شیر فاقد کلسیمه)

کلسیم شیر به حالت غیر فعال در شیر باقی میمونه تا زمانی که شما شیر رو تبدیل به ماست دوغ پنیر کره کشک و کفیر کنین در غیر این صورت کلسیم شیر بدون عملکرد از بدن دفع میشه.

مصرف شیر و لبنیات باعث گرفتگی عروق و درنهایت سکته قلبی میشه.

مشرف شیر باعث اثرات التهابی بر روی روده میشه و شما رو دچار بیماری به نام سندرم خستگی مزمن میکنه که حتی با استراحت هم این خستگی درمان و رفع نمیشه و شما همیشه حس خستگی به همراه دارین.

لاکتوز موجود درشیر به دیواره های معده و روده میچسبه و باعث مشکلات گوارشی زیادی میشه...به علاوه اینکه قند لاکتوز خودش زمینه ساز بیماری دیابت هست درحالیکه خیلی کم درباره اش صحبت شده...

مصرف شیر باعث بروز لک و جوش و پوستی کدر میشه...

فرایند اثر گذاری شیر در بدن شما اینجوریه که شما وقتی شیر میخورین اون توی معده شما مثل یه پلاستیک فریزر عمل میکنه...بعد اون شما هرچی که میخوری شیر بدون اینکه اجازه بده تا مواد مغذیش وارد بدنت بشه تو خودش نگه میداره و دفع میکنه و عملا شما انگار تمام اون روز رو فقط تفاله خوردی...

خب حالا سوالی که به وجود میاد اینه که کلسیم مورد نیاز بدن رو از کجا تامین کنیم؟

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

از خوده شیر...

بله تعجب نکنین از خوده شیر...

چجوری؟شیر زمانی که طی فرآیندی به هرکدوم از مواد لبنی مثل پنیر کره ماست دوغ کشک و کفیر تبدیل میشه کلسیم موجود در خودش رو آزاد میکنه و شما میتونین از کلسیمش بهره مند بشین...

اما...اینجا یه هشداری باید بهتون بدم...

مصرف بی رویه لبنیات هم تاثیری مشابه شیر رو براتون به ارمغان میاره...پس...

مصرف لبنیات رو از هرروز در هفته به دو یا نهایتا سه روز در هفته برسونین...

برای تامین کلسیم تنها منبع لبنیات نیستن...تخم مرغ. دانه های روغنی.کلم سفید و گل کلم.ماهی گوشت سفید هم منبع غنی از کلسیم هستن که مضراتشون هم مثل شیر و لبنیات نیست...

برای جلوگیری از پوکی استخوان و درمان شکستگی ها بهترین گزینه پای مرغ و قلم هست که حتی از آرتروز هم جلو گیری میکنه و در فرد مبتلا به آرتروز هم روند بیماری رو کند تر میکنه...

برای اینکه بچه هاتون استخوان ها و دندان های محکم و سالمی داشته باشن توی غذاهاشون آب پای مرغ و آب قلم استفاده کنین تا تاثیرات معجزه آساشو ببینین...

یا حتی انواع لوبیاها و نخود برای سلامت استخوانها و کیفیت دندان ها عالیه...

لاکتوز موجود در شیر باعث میشه دندان کودکان از حالت صدفی به آهکی تغییر پیدا کنه و وقتی دندونای شیریشون افتاد دندونای اصلیشون بی کیفیت ظاهر بشه...

در باره کیک و شیرینی و نان و غذاهایی که با شیر پخته میشه هم باید بگم مصرفش منعی نداره چون در هرصورت در این دستورات هم شیر با ترکیب ماده دیگه ای تبدیل به یک ماده جدید شده و دیگه شیر خالی نیست... 

حالا این اطلاعاتو کی به من داده؟نمیتونم بگم اما من به این راحتی اینارو قبول نکردم...رفتم یه عالمه تحقیق کردم مقاله های مختلف از کشورهای مختلف خوندم...با چندتا دکتر مشورت کردم...مطمعن که شدم به بقیه گفتم...هرچند که نباید میگفتم چون خیلیا منو متهم کردن به اینکه همه تو مملکت واسه خودشون متخصص شدن و نظریه میدن...اما با یه سرچ ساده تو گوگل میتونین ببینین که تو خیلی از سایت های ایرانی هم خیلی سربسته و یواشکی بعضیاشون رو گفتن و تهش برای اینکه براشون مشکلی پیش نیاد گفتن البته مصرف زیادش آسیب زاست کمش نه...

اما دوستان سم سمه کم و زیادم نداره...

حالا چرا به ما گفته شده که شیر به درد بخور و پر از خاصیته؟

چون شیر یک ماده بسیار راحت و در دسترسه و روزانه ملیون ها تن شیر وارد بازار میشه...

حالا اگر این شیر ها همش قرار باشه به مواد لبنی تبدیل بشن بدون مصرف ذره ای شیر خالی قطعا سخت و تقریبا غیر ممکنه پس باید یه فکری به حال اون مقدار شیری که از پسش برنمیان و امکان داره دور ریخته بشه هم بکنن یا نه؟پس میان چیکار میکنن؟میان مصرف شیر رو تبلیغ میکنن...با این کار اونا با یه تیر دو نشون میزنن...اول اینکه مازاد شیری که نتونستن در مهلت مقرر به لبنیات تبدیلش کنن رو به فروش رسوندن و به پول تبدیلش کردن و دوم اینکه شما بابت بیماری که به خاطر مصرف شیر دچارش شدی شمارو محتاج داروهای اونا میکنه...پس شما مدام شیر مصرف میکنی بیمار تر میشی و داروهای اونارو میخوری و این چرخه باطل رو دور تکراره..

بنابراین کوچک ترین تحقیق که به دست بشر میرسه سریعا ربطش میدن به طب سنتی و میگن طب سنتی تایید پزشکان نیست در حالیکه تمام گفته های بالا نتیجه تحقیقات و آزمایشات پزشکان خارج از کشوره که خیلی هاشون هم الان به خاطر ارائه تحقیقاتشون تو بدترین و سخت ترین شرایط نگه داری میشن...یعنی منظور من تنها به ایران نیست افسانه خواص شیر در تمام دنیا به گوش مردم خونده شده و همه رو مسخ خودش کرده...

حالا با تمام این اوصاف من پزشک نیستم...من مشادر تغذیه نیستم...من درمانگر طب سنتی و اسلامی نیستم...تنها یه انسانم که با فهمیدن یه سری حقایق اونارو دنبال کردم از صحت و سقمش مطمعن شدم و به دیگران هم گفتم...اما اگر همچنان اصرار داری که من اشتباه میکنم و علم زده شدم یا هرچی لطفا به مصرفت ادامه بده اما زیر این تاپیک به من توهینی نکن...

کوچک ترین توهینی به خودم و یا به بقیه کاربرا ببینم و یا دعوا و بحثی  که منجر به تعطیلی تاپیک بشه بلافاصله تاپیک رو قفل میکنم و سوالات بقیه هم بی جواب میمونه و تو خصوصی هم جواب نخواهم داد پس لطفا خودتون مراعات کنین🙏❤️

هرسوالی داشتین بپرسین من یکی یکی میخونم و جوابتونو میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی اره منم تازه فهمیدم شیر چه مضراتی داره.باعث جوشای کیستی در من‌شد تا ۵یا ۶ماه میموندن

تنبلی تخمدان داری؟

چون شنیدم واسه کسایی ک تنبلی دارن خوب نیس

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
تنبلی تخمدان داری؟ چون شنیدم واسه کسایی ک تنبلی دارن خوب نیس

نه والا فک کنم هرسال یا یکبار یا دوبار رفتم دکتر زنان گفتم شاید داشته باشم هربار سونو کرد هیچی نبود. پریودام‌منظم هستن. دیگه بار اخر دکتر گفت دیونه ای دنبال قرص اینا میکردی خب هیچی نداری. دریغ از کمکی برا جوشام. از سال ۹۰کلت درگیر این جوشا بودم جوش نه هاااا جوووووش. اتفاقا یک ماه پیش یه تاپیکی پیدا کردم یه خانم باتجربه ای بود خدایی مشکلم حل شداا گفت کلا این مدل جوشا از لبنیاته بخاطر هورمون سینه گاو. الان یک ماهه مصرف نمیکنم بخدا ۸۰درصد رفتن یکمم ورزش کنم کلا میرن

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
خدایی اره منم تازه فهمیدم شیر چه مضراتی داره.باعث جوشای کیستی در من‌شد تا ۵یا ۶ماه میموندن

جوش چجوری منظورتونه؟

🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸       ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐                        💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝                   

شیر گاو خیلی خاصیت داره تو روایات و طب سنتی هم تاکید شده 

کلا افراط تو هرچیزی باعث ضرره

حتی همین آب معمولی هم اگه بیش از حد نوشیده بشه به متابولیسم های بدن ضرر میزنه 

اگه همیشه تعادل رو رعایت کنیم مشکلی پیش نمیاد  

کنجد و دانه سویا هم خوندم کلسیم داره

🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸       ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐                        💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝                   

تخم شربتی چندین برابر شیر کلسیم داره الانم که هوا گرمه ومصرفش به صورت شربت البته بدون شکر یا کم شکر منطقیه 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

مامان من خام خوار گیاه خواره

از وقتی ب شیر گاو گفت ترشح پستان گاو... دیگ دلم بر نداشت بخورم😭😅😂

کلسیمم رو با بادام و انجیر و.. تامین میکنم

بجز پنیر اونم کم کاری ب لبنیات ندارم

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄

استاتر باور کن اگه شیر این مضراتی که شما گفتی رو هم نداشت باز من مصرف نمیکردم  منظورم این شیر پاستوریزه سوپری یا قله ای لبنیاتی هاس  به شدت فاسد هستن وبرای حلوگیری از ترشیدگی انواع سموم رو اضافه میکنن 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

استاتر باور کن اگه شیر این مضراتی که شما گفتی رو هم نداشت باز من مصرف نمیکردم  منظورم این شیر پ ...

بله عزیزم این تاپیکو دوستان درخواست داشتن براشون توضیح بدم منم نوشتم

جوش چجوری منظورتونه؟

جوشای کیستی. جدیدام جوشای ریز اطراف چانه شروع شده بود. از بس درمان شیمیایی کرده بودم کلا بدنم قاطی کرده بود اکنوترن  سیپروترون کامپاند انواع اقسام قرصای چرکی مینوشتن برام هر روز پنی سیلین ازیترومایسین . تا یه مدت جواب میداد بعدش شروع میشد در اندازه های بزرگتر. خدایی این لبنیاتمو حذف کردم میگم کلا رفتن اصلا اون تاپیک معجزه بود برام خدا خیرش بده

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد