2777
2789
عنوان

اون خانوم که در سن ۱۳ سالگی برا دخترش ........

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 115 پست

برا خودت بخر ازاد بزار استفاده کن توخونه .هروسیله ای که خودش خواست بگو تا هفته بعدمیخرم .بچه های ما۲ ساله ان میچسبن زمین بایدبخریم از۵ تا ۳ تا رو به بچه قدرت نه شنیدن نه گفتن یادبدین ارایش اینا هم اون ظرافت دخترونشو ازش میگیره دختر با صورت مو تا ۱۸ سالگیش خوشگل تا عمرداره میتونه ازلوازم ارایشی استفاده کن

همین که خونه طوری آرامش داشته باشه که بچه آروم باشه و پدر و مادرشو در احترام کامل رفیق خودش ببینه و دوست داشته باشه به جای گوشی وقتشو با پدر و مادر بگذرونه کافیه تا عقده ای نشه نه ای مسخره بازیا

وقت ارایش تو این سن نیست به این میگن دشمنی 

نهایت اینه که گل سر و تل موهایی که براش جذابیت داره برداری و لاک 

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بودم میکردم  ، من حتی بهش اجازه میدادم که موهاشو رنگ کنه ، چون نمیخوام بخاطر آرایش و رنگ مو ...

منی که بهم گفتن موهاتو رنگ نکن ...

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

مادرم هیچ‌وقت منعم نکرد از آرایش

اتفاقا اون وقتی که سیبیل کندن گناه کبیره بود (دهه شصتی‌ام) تا یکم بزرگ شدم علائم بلوغ رو تو من دید سیبلام رو چک کرد تا اگه دارم و بده برام بند بندازه

موهامم از ۱۵ سالگی گاهی خودش رنگ میکرد، اگه میخواستم، لایت دخترونه مینداخت رو موهام (اون موقع نمیدونستیم اسمش چیه)

نتیجه‌ش چی شد؟

نسبت به این کارها حریص نشدم، برام عادی بود

کنارش کتاب و خودشناسی یادم داد تا اعتماد به نفسم بالا بره و خودم رو بپذیرم.

نتیجه‌ش دختری شد که خودش رو وقف واقعیات زندگی کرد نه ظواهرش

من هنوزم زیاد آرایش نمیکنم و خودم رو بدون آرایش زیبا میدونم

قطعا روش مادرم رو در پیش میگیرم

ایشونم خانوم بسیار باسواد و دانایی هست و دخترش رو آگاه بزرگ میکنه

چی میگی خدایی بچه ۱۳ ساله تازه ابتداییشو تموم کرده الکیم ادا روشن فکرا رو درنیارین اتفاقا امثال شما ...

عه تو داری وضع مملکت درست میکنی با عقده ای کردم مردم افرین برتو همون بهتر من و امثال من وضع خراب کنن تا…

هر چی سردتر باهام برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 😉😅

بیاصادقانه بهت بگم من‌از اون دخترای صالح خانوادم😂🤦‍♀️تعریف از خودم نیست همیشه هم خوش صحبت بودم برعکس خواهرم یه دختر ساده واروم اون همیشه درگیر دوس پسرمیشد ولی خانواده مونو 

به چالش میکشید برعکس من شدم دختری که نه دوسپسر داشت تازه تنها بچع درس خون خونه بودم 

مامان بابام و داداشم رو خواهرم یجوری سخت گیری داشتن چادر بپوش  ارایش نکن وقتی من بزرگ‌شدم این چیزا رو میدیم کسی کارمم نداشت ن چادری میزدم ن چیزی ولی بیشتر ازهمه ارایش میکردم مو هامو میاوردم بیرون بعدها خودمم به مامانم گفتم مامان اگ من یه پسریو بخوام ترجیحم اینه خودم اول باهاص اشنا شم بعد به شما بگم شابد باورت نشه ولی مامانم خیلیی راحت پذیرفت اون مامان تعصبی 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

مادرم هیچ‌وقت منعم نکرد از آرایش اتفاقا اون وقتی که سیبیل کندن گناه کبیره بود (دهه شصتی‌ام) تا یکم ...

دقیقا 👏👏👏

دختر بچه ها وقتی هم سن هاشون را می بینن؛ تحت تاثیر قرار میگیرن .باید تو خونه اون حس ارضای حریص بودن و تنوع و زیبایی و نمایش و توجه را به دختر بدیم .

از طرفی هم اگاهش کنیم .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عه تو داری وضع مملکت درست میکنی با عقده ای کردم مردم افرین برتو همون بهتر من و امثال من وضع خراب کنن ...

کسی که نمیخواد بفهمه نمی فهمه باهاش بحث نکن که استاتر بترکه

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

مادرم هیچ‌وقت منعم نکرد از آرایش اتفاقا اون وقتی که سیبیل کندن گناه کبیره بود (دهه شصتی‌ام) تا یکم ...

افرین دقیقا همینطوره 

😍😍😍

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

وا عمراااا ینی چی عقده ای خب اون بچه کلی اونجا میخواد زندگی کنه بزاره حداقل دبیرستان ببعد بخره اونم وسایلای مختصر نه همه چی

من دخترم 13ساله بشه نهایت بزارم تومراسما ی رژ لب کمرنگ بزنه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

دقیقا 👏👏👏 دختر بچه ها وقتی هم سن هاشون را می بینن؛ تحت تاثیر قرار میگیرن .باید تو خونه اون حس حر ...

دقیقا درست میگید

دوستام که منع میشدن یواشکی با پول تو جیبیاشون لوازم آرایش میخریدن

همه هم و غم‌شون این مسائل بود، تو کوچه ارایش میکردن یا از هم قرض میگرفتن یا از وسایل مادراشون کش میرفتن که مناسب سنشون نبود

بلدم نبودن، کرم پودراشون همه میماسید

من مادرم اجازه نمیداد بدون ضد آفتاب از خونه برم بیرون

دقت کنید من دهه شصتی و مادرم دهه سی بود!

نتیجه‌ش این شد آبروریزی نکردم

آرایش مضحک نکردم و از همه چی مهم‌تر چشم و دلم سیر بود