2777
2789
عنوان

اون خانوم که در سن ۱۳ سالگی برا دخترش ........

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 115 پست
معلومه ک میکنه توی کرم و کرم پودر مواد شیمیایی هست  ریمل باعث میشه مژه ها ریزش پیدا کنن رژ ل ...

خواهر من همش در حال ارایشه حتی تو خونه واسه خودش آرایش می‌کنه صورتش حال بهم زن شده بعد یعالمه ماسک و لایه بردار و آبرسان هم میزنه هر روز قبل خواب فقط یکساعت ماسک و اینا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوازمآرایشی  خریدن برای دختر نوجوان 

مثل کتاب دانشگاهی دادن به یک خرد ساله 😏🙄درقالب یک مثال دارم میگم

هرچیزی درجای خودش وزمان خودش و.....

چون اصلا دخترای کوچولو نیازی ندارنخودشون زیبا هستن😍😘

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

پوست ظریف و شفاف بچه ی ۱۳ ساله احتیاج به لوازم آرایش نداره 

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
چی میگی خدایی بچه ۱۳ ساله تازه ابتداییشو تموم کرده الکیم ادا روشن فکرا رو درنیارین اتفاقا امثال شما ...

چرا شماها فقط ی کاری میکنین تاپیک بقیه رو خراب کنین الان چه ربطی به مملکت داره واقعا فکر کنین حرف بزنین

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
پوست ظریف و شفاف بچه ی ۱۳ ساله احتیاج به لوازم آرایش نداره 

ربطی نداره دخترا از چیزای رنگی‌رو صورتشون خوششون میاد 

کرم پودر نه ولی رژ سایه ولایک اینچیزا خوبه

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم