2777
2789
عنوان

با پدرم بحثم شد سر بیرون رفتن😢😢

714 بازدید | 28 پست

درحال طلاقم وبا دخترم خونه ی پدرم زندگی میکنم.دخترم حوصله ش سر میره توخونه 5 سالشه.بعضی روزا میبرمش پارک.امروز پدرم بهم گفت لازم نکرده اینقد بیری برون همسایه ها برات حرف درمیارن!!!!!اخه چه حرفی؟مگه من چکار میکنم با دخترم میرم با دخترم میام خیلی حالم بده کاش میتونستم مستقل بشم از این محله ی کوفتی برم ولی اجازه ی اونم ندارم بابام میگه هرگز اجازه نمیدم مستقل بشی برام حرف درمیارن.دخترمم مثل ابر بهار گریه میکنه که توروخدا بریم پاک حوصلم سررفته😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختی ما از اونجایی شروع شد که حرف مردم برامون مهم تر از آرامش خودمون شد بنظرم از خونه پدرت برو برا ...

بخدا روانی شدم از دست حرف مردم!!!اتفاقا الانم گفتم من بچم از همه چیز برام مهم تره اگه نمیتونی تحمل کنی میرم مستقل میشم.گفت اخرین بارت باشه به زبون میاریش همونم مونده بگن دخترش رفته خونه مجردی گرفته برات حرف دربیارن

همش حرف حرف حرف

بخدا روانی شدم از دست حرف مردم!!!اتفاقا الانم گفتم من بچم از همه چیز برام مهم تره اگه نمیتونی ...

بگو به درک که حرف درمیارن مگه نونمو دادن ابمو دادن که حرفشون برام مهم باشه

بدبختیم اینه بابام مریضیه نمیتونه راه بره همش تو خونه اس.مامانمم میگه حوصله ندارم کار خونه دارم واز این حرفا.خواستم ببرم مهد کودک هزینه اش زیاده از خونمونم دوره  باید یه عالمم پول تاکسی بدم

چقد اعصابم خورده از دست یه پارانوییدی روانی خلاص شدم بدتر شده اوضاعم

حتما دوسش نداره ؟؟؟؟

والا خودش میگه دوسش دارم ولی نسبت به برادرزاده هام که پسره کمتره خیلی تابلوه تبعیضاشون..برادرم دوتا پسر داره یکی همسن دخترم یکی بزرگتر  نمیدونی چقدررررر دوسشون داره