2777
2789
عنوان

با پدرم بحثم شد سر بیرون رفتن😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد از مردایی که فقط زورشون به زن میرسه اصلا میخوام بدونم کی گفته زن دنیا اومده که زیر دست مرد ...

کاش میشد از این محله ی فضول راحت شدم.صدای در حیاط که میاد چن نفر سرک میکشن ببینن کی بود وکجا رفت😤من بخاطر دخترم از اون جهنم اومدم بیرون نمیتونم ببینم  اینجام عذاب میکشه

خدایا خودت کمکم کن 😢😢

کاش میشد از این محله ی فضول راحت شدم.صدای در حیاط که میاد چن نفر سرک میکشن ببینن کی بود وکجا ر ...

کجایی عزیزم ؟

تمام تلاشتو بکن یه واحدکوچیک برای خودتو دخترت بگیری ‌مستقل شی نذار تو روبرده ی خودشون کنن تو یه مادری 

کجایی عزیزم ؟ تمام تلاشتو بکن یه واحدکوچیک برای خودتو دخترت بگیری ‌مستقل شی نذار تو روبرده ی خودشون ...

شهرستانم اونم یه محله ی پایین وداغون.حتما باید بخاطر دخترمم که شده یه کاری بکنم.اگه اوضاع مالیم یکم بهتر شد حتما اقدام میکنم ومستقل میشم حتی اگه خانوادم طردم کنن

عزیزم جایی که هستین کارخونه ای چیزی هست که بری سرکار؟

والا بدبختیم اینه نمیذارن کارم بکنم میگن برام حرف درمیارن جاهای خصوصی اصلا نرو😑 ولی یه استخدامی شرکت کردم قبول شدم منتظرم بهم زنگ بزنن برم سرکار  ولی نمیدونم چرا زنگ نمیزنن الان  هفت  هشت ماهه منتظرم هی امروز فردا میکنن توروخدا برام دعا کن زودتر زنگ بزنن برم سرکار

شهرستانم اونم یه محله ی پایین وداغون.حتما باید بخاطر دخترمم که شده یه کاری بکنم.اگه اوضاع مالی ...

مهم نیست طرد کنن چیزی که مهمه اینه کن تو زندگیت یه شکست خوردی و باید سر پا شی بخاطر دخترت نه که بدتر منزوی وداغون شی

بزن تو دیوار تهران میتونی پرستار یه سالمند تنها شی هم بهت حقوق میدن هم میتونی خونش زندگی کنی بعدکه بچت بزرگترشد یه کارکه موزدعلاقته‌دست وپا میکنی

نه اصلا.چون دخترم هفته ای دوبار باباش میبردش  حکم ملاقات گرفته براش  اگه شهر دیگه بر ...

ای وای چ بد گفتم اگه بشه بیای اردکان(یزد) اینجا هیچکس بیکار نمیمونه حقوقشم عالیه من مامانم از پدرم جدا شده اومده اردکان بعد کسی هم کار به کسی نداره آدمای آرومی هستن

ای وای چ بد گفتم اگه بشه بیای اردکان(یزد) اینجا هیچکس بیکار نمیمونه حقوقشم عالیه من مامانم از پدرم ج ...

قربون دل مهربونت برم😚😚ایشالا تن مادرتونم سالم باشه وخوشبخت باهم زندگی کنید😍