2777
2789
عنوان

دلخوشم به بودنت

| مشاهده متن کامل بحث + 18402 بازدید | 1544 پست

🔹 داره می‌گذره روزگارم بدون تو

دارن پیر میشن عاشقای جوون تو...

🔅 #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
😭💔 کاش چشمم به ضریح آقا بخوره💔

😭😭😭😭الهی امین 

ما رو هم بطلب آقاجان 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭شعری از زبان حال امام زمان(عج)😭

خانه ی تک تک تان را زده ام درب ولی

اثر از یاری ما در دلتان نیست

که نیست😔

انتظارم ز شما بیشتر است از دگران

یک دعای فرجی بر لبتان نیست

که نیست😔

اگر هم هست فقط لقلقه ای باشد و لیک

گریه بر غربت ما در شبتان نیست

که نیست😔

به کجا روی ز سویم بکشیدید افسوس

یک نفر مرد عمل در صفتان نیست

که نیست😔

تا دعایی ز برایم نکنید از ته قلب

صبح امید و ظهور در کفتان نیست

که نیست😔

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  

امام_زمان_عج...🌼#  

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

😭😭😭😭الهی امین  ما رو هم بطلب آقاجان

انشاالله💔❤

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

یا بقیة الله 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

سلام امام زمانم🌹

🌾خودرادرحصارعادت‌پیچیده‌ایم

و نبودنت‌ رابه‌تماشانشسته‌ایم!🍃

درحالی‌که‌همچنان‌در دعای‌عهد‌

زمزمه‌می‌کنیم:

-وَبَیْعَةً‌لَه‌فی‌عُنُقی-

گفتم‌بیعت.."

یادامام‌حسین‌افتادم😔

یادڪوفیان‌وامامی‌که‌ تنھا ماند"🥀

وما ...💔😔

اݪسلام‌علیڪ‌یا‌بقیة‌الله...

اللهم_عجل_لولیک_الفر#  ج 🌸🍃

_امام_زمانم#  

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مهدی جان💫

تو بيا عزيز زهرا

که تو سيد جهاني

که تو هم بهار مردم

که تو هم بهار جاني

تو بيا که چشم مردم

به ره عنايٺ توسٺ

که تو هم طبيب دلها

که تو نور دیدگانی

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

#امام_زمان_عج...🌼‍ 

#از_او_بگوییم

💠 مراجعه به امام زمان علیه السلام

🔹دیروز برای اصلاح سر به آرایشگاه محله‌ ی جدید رفتم. با آرایشگر درباره ‌ی موضوعات مختلف صحبت کردیم. او گفت: من باور نمی‌کنم امام زمان وجود داشته باشد!پرسیدم: چرا؟ آرایشگر جواب داد: مگر شما نمیگین او پدر فقیران و یتیمان و گرفتاران است. پس چرا دنیا از فقر و گرفتاری و درد و رنج پر شده؟ اگر #امام_زمان وجود داشت، نباید درد و رنجی وجود داشته باشه.

🔹اصلاح تمام شد اما اشکال آرایشگر بی پاسخ مانده بود. به او گفتم راجع به این موضوع بعدا صحبت می‌کنیم.

آرایشگر لبخندی زد و به شوخی گفت: باشه برو دَرسِت را بخون و بیا!

به محض این که از آرایشگاه بیرون آمدم، در خیابان مردی ژولیده را دیدم با موهای بلند و کثیف و ریش اصلاح نکرده. برگشتم و به آرایشگر گفتم: می‌دونی چیه؟ به نظر من تو این شهر آرایشگری وجود ندارد!

آرایشگر با تعجب گفت: می‌دونم منظور دیگری داری، اما چرا این حرف را می‌زنی؟

من که همین الان موهای تو را کوتاه کردم.

با خوش‌رویی گفتم: نه! آرایشگری وجود ندارد، چون اگر وجود داشت، اگر تو وجود داری ،پس چرا آن مرد با موی بلند و ظاهر ژولیده  است؟ آرایشگر جواب داد: خوب معلومه! او به من مراجعه نکرده وگرنه ردیفش می‌کردم.

گفتم: آفرین گل کاشتی! دقیقاً! به نظرم نکته همینه.

👌امام زمان هم وجود داره! ولی مشکل اینه که مردم به او مراجعه نمی‌کنند. مردم به همه جا مراجعه می‌کنن الا اونجایی که خدا معین کرده. ای کاش ما قبل از این که امام زمان را متهم کنیم بهش مراجعه کنیم تا کمکش را درک کنیم.

#امام_زمان

ما خسته ایم ، منتظران تو خسته اند

کِی ختم می‌شود تَهِ این ماجرا به تو؟

تعجیل در ظهور #امام_زمان صلوات

اللهم عجل لولیک الفرج

✅ «توبه» یکی از مهم ترین ابزار ما شیعیان زمان غیبت برای رسیدن به مقام سربازی  امام زمان ( عج ) است.

🚫نا امیدی از رحمت خدا=کفر به خدا

✅ببین خدا چقد مهربونه که نا امید شدن از رحمتش را گناه کبیره و ممنوع اعلام کرده!

قرآن کریم: «إِنَّهُ لا يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلاَّ الْقَوْمُ الْكافِرُونَ» 📚یوسف/۸۷

⏪پس توبه کنیم و نگیم من گناهام خیلی زیاده و نمی تونم جزو یاران اقا شوم!!✅

⏪از رحمت خدا نا امید نشیم،

⏪خدا ارحم الراحمین هست و اگر توبه کنیم همه گناهان ما رو میبخشه!💚

✨همین الان به خاطر تمام گناهان  و کوتاهی هایمان در حق ولی امرمان توبه کنیم و برویم زیر  پرچم  مولایمان آقا صاحب الزمان (عج)!!

💚مهدی جان (عج)!

بسوی درگهت با توبه رو آورده ام؛ دستم را بگیر!😭

امام_زمان_عج...🌼#