2777
2789
عنوان

دلخوشم به بودنت

| مشاهده متن کامل بحث + 18401 بازدید | 1544 پست

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

امام زمان آمدنی نیست، آوردنیست"

حاج اسماعیل دولابی میفرمودن:)🍁

ظاهــرا میگوییم آقا می آید ولی در حقیقت ما به خدمت حضرت میرویم...!

ما به پشت دیوار دنیا رفتیم و گم شدیم،

باید از پشت دیوار بیرون بیاییم تا ببینیم

که حضرت از همان ابتدا حاضر بودند ✨

امام زمان گم و غائب نشده است...

ما گم و غائب شده ایم!

📚مصباح الهُدی ص 319

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔴 امام زمان را دیده‌ام...

این جمله ای است که وقتی حضرت ظهور بفرمایند بعضی از مردم می‌گویند: که من ایشان را قبلا دیده بودم..!

🌕 امام صادق علیه‌السلام فرمودند:

إِنَّ فِي صَاحِبِ هَذَا اَلْأمْرِ سُنَناً مِنَ اَلْأنْبِيَاءِ عَلَيهِم السّلاَمُ وَ أمَّا سُنَّتُهُ مِنْ يُوسفَ فَالسِّتْرُ يَجعَلُ اللَّهُ بَيْنهُ وَ بَينَ الْخَلق حِجَاباً يَرَوْنهُ وَ لاَ يَعْرِفُونهُ

در صاحب این امر(امام مهدی عجل الله فرجه)، سنت‌هایی است از پیامبران... و اما سنتی از یوسف علیه السلام که به پرده و پوشش است که خداوند میان او و مردم حجابی قرار داده است که او را می‌بینند ولی نمیشناسند.

📗کمال الدين، ج۲، ص۳۵۰

امام زمانمان ما را می‌بیند و می‌شناسند؛ ولی ما او را می‌بینیم و نمی‌شناسیم؛ مانند حضرت یوسف که برادرانش با او معامله میکردند و سخن میگفتند اما او را نمیشناختند. «فَعَرَفَهُمْ وَهُمْ لَهُ مُنْكِرُونَ» یوسف/۵۸؛ یوسف برادرها را شناخت اما برادرها او را نشناختند؛ (تا اینکه خودش خودش را معرفی نمود.

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

🌼هر کس به کاری راضی باشد، همانند کسی است که آن را انجام داده است....

✍عبدالسلام بن صالح هروی می گوید: به امام رضا (ع) عرض کردم: نظرتان درباره حدیثی از امام صادق (ع) که فرمودند: "وقتی قائم (عج) قیام کند، فرزندان قاتلان حسین (ع) را به جرم پدرانشان خواهد کشت" چیست؟

امام (ع) فرمودند: چنین است که می گویند.

پرسیدم: در این صورت معنای آیه «وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ» (هیچ کس بار گناه دیگری را به دوش نمی کشد) چه خواهد بود؟

فرمودند: خداوند در تمام گفته هایش صادق است؛ اما فرزندان قاتلان حسین (ع) به اعمال پدرانشان خشنودند و به آن می بالند و هر کس به کاری راضی باشد، همانند کسی است که آن را انجام داده است. اگر کسی در مشرق عالم کشته شود و دیگری در مغرب عالم به این قتل رضایت دهد، وی نزد خداوند شریک قاتل است.

قائم (عج) پس از قیام، آن فرزندان را که به جنایت پدرانشان خوشنودند، خواهد کشت.

📚  چشمه حکمت رضوی (گزیده عیون اخبار الرضا) ص 240

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

🔸به دست قائم ما، رانده شدگان از دین، به آشیانه های آرام بخش خود باز می گردند

🌸(با ظهورت) صبح حقيقت دميده می شود و تيرگى باطل از ميان می رود، و خداوند به وسيله تو پشت طغيان را در هم می شكند، و راه و رسم ايمان را (به صورت نخست) باز می گرداند.

🔸 کودكانی كه در گهواره ‏اند، دوست دارند كه ای كاش می توانستند حركت نموده به سوى تو آيند، و وحوش صحرا مايلند كه كاش راهى در كنار تو داشتند.

🌸 به دست تو همه دنیا شادمان می شوند، و اساس عزّت و شرف در جاى خود قرار می گيرد، و دین گریزان به آشیانه های آرام بخش خویش باز می گردند.

✨يَتَلَأْلَأُ صُبْحُ الْحَقِّ وَ يَنْجَلِي ظَلَامُ الْبَاطِلِ وَ يَقْصِمُ اللَّهُ بِكَ الطُّغْيَانَ وَ يُعِيدُ مَعَالِمَ الْإِيمَانِ. يَوَدُّ الطِّفْلُ فِي الْمَهْدِ لَوِ اسْتَطَاعَ إِلَيْكَ نُهُوضاً، وَ نَوَاشِطُ الْوَحْشِ لَوْ تَجِدُ نَحْوَكَ مَجَازاً. تَهْتَزُّ بِكَ أَطْرَافُ الدُّنْيَا بَهْجَةً، وَ تَسْتَقِرُّ بَوَانِي الْعِزِّ فِي قَرَارِهَا، وَ تَئُوبُ شَوَارِدُ الدِّينِ إِلَى أَوْكَارِهَا.

(كمال الدين، ج‏2، ص450)

#امام_زمان

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

🔖واسه‌امام زمانت‌چےکارکردی⁉️

🍃حواسمون باشه،حواستون باشه؛

من و شمامسئولیم؛

به خدا قسم باید جواب بدیم در مورد حق امامِ وقت؛

یعنی اون دنیاجلومونو می گیرن ،می گن واسه امام زمانت چی کار کردی⁉️

➕-در مورد حق امام زمان

➕-حق مالیش که تو جیبمونه

➕-حق زمانی که چقد وقت میزاریم برای ایشون،برای شناخت ایشون،معرفت ایشون

➕-حقی که در مورد شیعیان امام داریم

➕-ناظر بدونیم خدا رو بر خودمون

خدا می بینه؛ امام زمان می بینه؛امیدش به من و توئه؛ مگه کل زمین ۷ میلیاردی چند تا شیعه داره⁉️

میبینه و میگه ای وای ، اینم خراب کرد؟!

این که قول داده بود...!

سبک زندگیتو درست کن✔️

خدا داره می بینه.مولاداره میبینه، ما تک‌تکمون مسئولیم، حواسمون باشه‼️

#امام_زمان_عج...🌼‍ 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

💐امام صادق (علیه السلام) فرمودند :

🍃خوش به حال شیعیان قائم ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که در غیبت او منتظر ظهور او بوده(و از گناه دور هستند) و در زمان ظهورش اطاعت او را گردن‌می‌نهند

🍃آن‌ها دوستان خدایند و کسانی هستندکه از چیزی ترس ندارند و غمگین نمی‌باشند.

لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنُونَ (آیه ۶۲ بقره)

📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۴۰۸

#امام_زمان_عج...🌼‍ 

من از بی کربلایی گم شدم در شهر ، کاری کن

دلت آیا نمی سوزد به هجرانی که من دارم

#کربلا

#اللھم‌عجل‌ݪوݪیڪ‌اݪفࢪج

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
من از بی کربلایی گم شدم در شهر ، کاری کن دلت آیا نمی سوزد به هجرانی که من دارم #کربلا #اللھم‌ع ...

😭😭😭

#مولای‌من💚

🍂دیروز کربلا و غمِ غربت حسین

امروز یک جهان وغم غربت شما...

🍂دیروز بی وفایی و حالا به لطف ما

تمدید می‌شود زِ گنه غیبتِ شما...

#امام_زمان

تعجیل در فرج مولایمان صلوات

مهدی جان❤️

خدا کند این آخرین روزهای فراق باشد ...

خدا کند این آخرین نفس های تلخ زندگیِ  بدون شما باشد ...😔

خدا کند این آخرین بازی آخرالزمان باشد ...

دیگر جان به لب شده ایم ...

دق کرده ایم ...😔

خدا کند ورق روزگار برگردد ...

خدا کند بازآیید ...

#امام_زمان_عج...🌼‍ 

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها 

😭😭😭

😭💔

کاش چشمم به ضریح آقا بخوره💔

💚يا صاحب زمان کجا به نماز مي ايستي ؟؟؟

کنار تربت مادرت زهـــــــرا

يا در حرم عـــمه ات زينــــــــــــــب

يا که در کربــــــــ و بلا مي خواني

شايد هم در حرم شير خــــــــدا مي خواني ...

هر کجا نماز سبزت را خواندي...

ما گناه کاران را از ياد مبــــــــر...

❣که به دعــــــــاي تو...

همچون نفس براي زنده ماندن محتاجيم...

#امام_زمان_عج...🌼‍ 

#جمعه‌های‌انتظار 🥀

🥀تو مطلع فجری و سلامت متفاوت

مست از می تطهیری و جامت متفاوت

🥀عیسایی و موسایی و از نسل محمد

تو در همه ادیانی و نامت متفاوت

🥀هر جمعه فقط از تو فقط از تو سرودیم

ای شعر رسا رنگ کلامت متفاوت

🥀می‌آیی و پایان سکوت است قیام‌ات

ای آمدنت تا به قیامت متفاوت

🥀تو حلقه پایانی این سلسله نور

آغاز تویی حُسن‌ختامت متفاوت...

#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

#امام_زمان

#تلنگر

از عارفے پرسیدند...

از کجا بفهمیم در خواب غفلتیم یا نه؟!

او جواب داد:

اگر براے امام زمان  کارے مےکنی، یه تبلیغی انجام میدهی و خلاصه قدمی بر‌می‌داری و به ظهور آن حضرت کمک میکنی،

بدان که بیداری.

و الّا اگر مجتهد هم باشی در خواب غفلتی

بیایید درخواب غفلت نباشیم🌹

#امام_زمان