2777
2789

صرفا واسه سبکتر شدن 

قربونتون برم یه بار بیاین همدیگرو قضاوت نکنیم شاید چیزی که برای شما مهم نیست یا شاید منطقی نیست برای اون آدم و تو اون موقعیت و با گذشته ای که داشته اذیت کننده و سخت بوده باشه

پس با احترام تو این تاپیک قضاوت ممنوعه اگه همدردی و مهربونیتونو نشون بدین حال هممون بهتر میشه😍

خودم بگم که همیشه سعی کردم دل کسیو نشکونم و بیخودی و یهویی جبهه نگیرم واسه هرچیزی، سعی کردم همیشه مثبت فکر کنم درباره آدما با هر بدی و خوبی که دارن و حتی اتفاقات...

ولی این چیزا واسه خودم تا الان خیلی رعایت نشده 

از دوستا و خانوادم بگیرین تا آشناهای دور و نزدیک...

موارد استثنا خیلی کم بودن

امضام مهمه :) راحت دل نشکونین❤

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از  اینکه نمیتونم دلبری کنم برا شوهرم و خجالت میکشم انجام بدم و شوهرمم همش میگ چ مستقیم چ غیرمس ...

قربونت برم حل شدنیه مشکلت غصه نخور انقد

کتاب بخون

اعتماد به نفستو تقویت کن

از پیجای روانشناسا و مشاورا استفاده کن خیلی بهتر میشه مطمئنم

نگران نباش فقط شرو کن ادامه بده امتحان کن و ...

حل میشه بالاخره😍

دونفر تو زندگیم کاری کردن که با گذشت دوسال باز خوب نشدم ای کاش جواب بدیهاشون رو بدن مگه من چیکارشون کرده بودم که بهم ظلم کردن و از سادگیم سو استفاده کردن💔

از اون موقع فقط سعی کردم به هرکی اعتماد نکنم و درمقابل همچین اشخاصی کاری کنم تو کارهام موفق باشم 

یکی از نزدیکترین افراد خانوادم، شب نامزدیم با نامزدم یه سلام و علیک درست و حسابی نکرد و با تحقیر نگا ...

نمیدونم واقعا دلیل کارش چی بوده ولی اینو میدونم ک از این مشکلات مخصوصا اگه خودت و نامزدت خوب باشین خیییلی پیش میاد🥺

وقتی همو دوست دارین و دیگه مال همین این رفتارا مهم نیست قربونت برم میدونم واقعا اذیت کنندست ولی سعی کن خیلی بهش فکر نکنی و اینو به خودت یادآوری کنی که مهم نیست

فقط این که حواستو جمع کن که این موردی که گفتی تو زندگیت مشکلی ایجاد نکنه❤

دونفر تو زندگیم کاری کردن که با گذشت دوسال باز خوب نشدم ای کاش جواب بدیهاشون رو بدن مگه من چیکارشون ...

بگردم...

خیییلی سخت بوده برات و این حتی از همین چند جمله ای که گفتی مشخصه❤ 

ولی همین ک تجربه شده برات و باعث همین یه تغییر مثبت شده و به خاطرش از این به بعد حواست بیشتر جمعه خیلی خوبه😍

امیدوارم خدا با اتفاقای قشنگی که تو زندگیت میاره دلتو آروم کنه🤍

ایشالا حل شه خاهر😔❤ فعلا افتادم دنبال راه درمانش خداکنه درست شه

حتما درست میشه چرا نشه

ادامه بده ممکنه زمان ببره ولی درست میشه

نمیدونم واقعا دلیل کارش چی بوده ولی اینو میدونم ک از این مشکلات مخصوصا اگه خودت و نامزدت خوب باشین خ ...

تنها دلیلی ک داره حسادته ب نظرم. آدمی ک خودش و زندگیش پر از مشکله، بیاد درمورد همه چی حتی مدل آرایش و لاک عروس هم ایراد بگیره. حسادت وجود داره. 

این ذهنمو بهم ریخته ک من همیشه احترام میذارم و بهترین رو میخوام برای همه، خصوصا این فرد. ولی جلوی خانواده همسرم اصلا رفتار درستی نداشت. اگ با من مشکل داش، ب من بی احترامی میکرد، نباید با همسرم اون رفتار رو میکرد. اونم کسی ک خیلی ادعا داره و ب قول خودش روان شناسه

تو زندگیم باعث مشکل نمیشه، چون من آدما رو ب راحتی از زندگیم حذف میکنم، ایشون هم با بلاک کردن بی دلیل من، حذف شده از زندگیم

تنها دلیلی ک داره حسادته ب نظرم. آدمی ک خودش و زندگیش پر از مشکله، بیاد درمورد همه چی حتی مدل آرایش ...

منم دقیقا مشکل شمارو دارم

ولی خب هی به خودم میگم من ک واسه دیدن واکنش بقیه خوب نیستم

به خدا با اون عظمتش و با وجود اینکه هرچی داریم از اونه دارن پشت میکنن و حقشو ادا نمیکنن من که بنده حقیرشم...

تو خوب بمون قربونت برم بزار هرچی عقده تو دلشه خالی کنه هییییچی از ارزش تو کم نمیشه🥰

از  اینکه نمیتونم دلبری کنم برا شوهرم و خجالت میکشم انجام بدم و شوهرمم همش میگ چ مستقیم چ غیرمس ...

ب نظرم کتاب مثل یک مرد فکر کن و مثل یک زن  رفتار کن رو بخون عزیزم. ما از مردا یه چیز ماورایی میسازیم ولی فقط ب توجه نیاز دارن. من کلی ازش یاد گرفتم، کتاب جنگجوی عشق رو هم دوس داشتم، اون هم درمورد یه خانوم بود ک با کلی مشکل و تنش برای حفظ زندگی و رابطش تلاش میکرد. امیدوارم برای شما هم خووب باشه💚

ب نظرم کتاب مثل یک مرد فکر کن و مثل یک زن  رفتار کن رو بخون عزیزم. ما از مردا یه چیز ماورایی می ...

نمیدونم هردفعه اومدم کتاب بخونم وسطش خسته شدم ولش کردم

دوسدارم ای سری مصمم بشینمب فکر ی راه حل باشم

خیلی خوبه کتابش؟؟

چطوری دانلودش کنم؟