2777
2789

دختر قشنگم چهار ساله و نیمه شده و تاخیر گفتار داره انقدر مطب و دکتر رفتم و زیر و رو کردم که نمی‌دونم ناراحت باشم به خاطر تاخیرش یا خوشحال از اینکه هیچ مشکلی نداره فقط من خیلی وقتا کم میارم و داغونم دوس دارم زندگیمو بزنم رو دور تند و رو قسمت به حرف افتادنش نگه دارم و همونجا از ذوقم هزار بار بمیرم زنده شم.میبرمش پارک دوس داره با بچه ها بازی کنه چون حرف نمیزنه باهاش بازی نمیکنن خنده رو لبای بچم خشک میشه و منه مادر  هر روز شاهد زیاد شدن موهای سفید رو سرم میشم امشب داغونم بیاین از خدا بخواین نگام کنه 

سلام عزیزم 

به نیت سلامتی دخترت و حاجت رواییتون من یه دعای توسل میخونم 

امیدوارم هرچه زودتر شاهد حرف زدن دختر گلت باشی ❤

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توحید خوندم

بهش تخم کفتر یا بلدرچین بده  انشالله اونم بهش کمک کنه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خدا کمکت کنه خواهر بچتو شفا بده...هر کدوم از ما مادرا بابت یه چیزی غصه میخوریم منم دخترم پاش انحراف داره هر روز باید هم من هم خودش عذاب این کفشای سنگینی که کلافش می‌کنه نمیزاره راحت بازیش بکنه تحمل کنیم

خدایا دوستت دارم
عزیزممم دکتر چی گفت؟ مگه میشه درست نشه هنوز بچست نگران نباش! دکترای خوب و مختلف اگر مشکل مالی ندار ...

شکر خدا همه اوتیسم رو رد کردن فقط تاخیر گفتار ساده ست نمی‌دونم چرا حل نمیشه پیش بهترین دکترا بردمش.انقد رفتم اومدم پرسیدم قد یه دکتر میفهمم الان

امیدوارم همیشه خیر ببینید تو زندگیتون.دلم آشوبه از خدا بخواین آرومم کنه

انشاالله هرچه زودتر به آرامش میرسی عزیزم ، نگران نباش ، دخترِ پسرعموم تا ۵ سالگی حرف نمیزد ، ۵ تا ۶ سالگی هم فقط مامان بابا ، اما الان خداروشکر حرف میزنه . نگران نباش امیدوارم با لطف خدا و علم دختر گلت به حرف بیاد ❤❤

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه