2777
2789
وای من تو اورژانس کار میکردم . چقدر اتفاقات وحشتناک دیدم اون مدت 😰 با این تاپیک یادم افتاد اگه بن ...

میشه بگی 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای چقد گریه کردم با این تایپک ، من خواهر عزیز مومن پاکم 37 ساله بود مجرد ، خودشو دار زد ، افسردگی شد ...

خب اون افسردگی داشته شاید بخشیده شده

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

رمضان دو سال پیش درست زمانی که داشت اذون پخش میشد ۱۱۵ بهمون اطلاع داد که تیم احیا آماده باشید که دارآویختگی داریم میاریم

همه آماده به محض اینکه آوردنش احیا رو از ۱۱۵ تحویل گرفتیم ( بچه های ۱۱۵ از لحظه ورودشون به منزل شخص تا بیمارستان در حال احیا هستن)

دختر ۱۶ ساله بخاطر مخالفت با ازدواجش خودشو دار زده بود

رد طناب رو گردنش کبود شده بود

یه ساعت احیا کردیم ولی برنگشت چون حدود بیست دقیقه ای آویزون بوده و  بعد خونوادش پیداش کردن

خونوادش که فهمیدن فوت شده اول یه چنتا از بچه های ما رو زدن بعد هم زن و مرد فامیل شون به جون هم افتادن همدیگه رو زدن ... قیامتی بود

خدا رحمتش کنه و به خانوادش صبر بده 

ارباب شدی که رو به هرکس نزنم

یه خانم دیگه رو ۱۱۵ آورد طفلی بخاطر جدایی از بچش و اینکه شوهرش نمیذاشت بچه رو ببینه قرص برنج خورده بود

هنوز هشیار بود و خودش زنگ زده بود ۱۱۵ . تقریبا تمام بچه های اورژانس داشتیم کارهای لازمو میکردیم . دلم خون بود که این انسانی که الان رو به روم هست تا چند ساعت دیگه بین مون نیست

گوشیش رو هم داد یکی از بچه ها زنگ زد که یه نفر بیاد پیشش ولی کسی نیومد😔

ما هم سریع اعزامش کردیم مرکز مسمومیت ولی ... 😔😭

یه خانم رو هفت صبح جمعه آوردن با قرص خوردگی 

شوهرش وقتی پیداش کرده بود هشیاری نداشت

بیچاره شوهرش با بچه شیرخوار یه ساله از اینور به اونور میدوئید و به قدری شوکه شده بود که قدرت فکر نداشت

خلوت بود اول صبح یه سری بچه ها داشتن کارهای مریض رو انجام میدادن

یه سری از آقایون هم شوهرش رو آروم میکردن

من و یکی از خانم ها هم بچه رو نوبتی نگه میداشتیم تا یکی از بستگان برسن

خیلی وضعیت آشفته ای بود ... از سرانجامشون اطلاعی ندارم ولی از خدا میخام به طفلش رحم کرده باشه و مادرش نجات پیدا کرده باشه

ان شاالله همه در سلامت باشن و شاهد این صحنه ها نباشیم

شوهر دوستم چند ماه پیش بدون دلیل باهم خوش خرم بودن خانمش رو برد یجا مهمونی خودش رفت خونه خودشو کشت ا ...

شوهر عمه بابای منم الان نه پنجاه سال پیش یهو میره زیرزمین خودشو دار میزنه و زنش و سه تا بچه میمونن همیشه عمه بابام میگفت کاش میگفت چرا 

فقط لبخند بزن 🫶🏻
شوهر عمه بابای منم الان نه پنجاه سال پیش یهو میره زیرزمین خودشو دار میزنه و زنش و سه تا بچه میمونن ه ...

خیلی بده این دلیلشو می‌دونستن لااقل ی حرفی. 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚