2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زنده است ولی کاش طفلی مزده بود عین یه تیکه گوشت رو تخته فقط چشماش باز و بسته میتونه بکنه از طریق ...

وایی اخی بیچاره طفلک

دلم سوخت 😢

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️

شوهر دوستم چند ماه پیش بدون دلیل باهم خوش خرم بودن خانمش رو برد یجا مهمونی خودش رفت خونه خودشو کشت الانم که الانه برای خانوادش چرا گذاشته چرا واقعا دردش چی بود خونه داشت زندگی داشت کارداشت ماشین داشت بچه چندماهه داشت هم در تعجبن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
یعنی دوست داشته؟

من تا حالا با این اقا وقتی ک زنده بود صحبتی نکردم...شاید فقط در😔 حد یه سلام علیک...ولی رفت زندان اخرم اعدامش کردن😔😔😔۲۷ سالش بود...نمیدونم ب مامانش گفتم....گفت شاید دوستت داشته 

طفلک بزرگ شده الان دانشجوه ولی یادم نمیره بچه قنداق رو گذاشتن رو جنازه مادر که کفن شده بود دختر خال ...

چه صحنه دردناکی 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
وای من تو اورژانس کار میکردم . چقدر اتفاقات وحشتناک دیدم اون مدت 😰 با این تاپیک یادم افتاد اگه بن ...

میشه بگیی

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤