2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو خوابم نيومدن ولي چن سال پيش يكي از فاميلاي دورمون جنا بردنش رودخونه اونجا غرق شد بعد سه روز او ...

جن بردش؟؟

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

پسر دایيم بوده خودشو اعدام کرده ولی تو خواب خانوادهم نیامده ولی دفنش کرد همون شب هممون دیدیم یک دور تو خونمون دور زد رفت دیگه حتی تو خواب هم نیامد البته وقتی روحش آمد مثلا دادشم دیده ولی چیزی نگفته تا ما نترسیم هممون دیدیم ولی چیزی نگفتیم قشنگ نگاهمون کرد بعد اینکه رفت هر کدوممون می‌گفتیم فلانی آمد اینها 

یکی از همکلاسی های دوران مدرسم بعد چندسال باقرص خودکشی کرد و چندماه بعد میومد ب خابم و میگفت خیلی حالم بده و اینجا وضعیت خوبی ندارم 

و درخاست میکرد ک برام خیرات و صدقه بدید روحش خیلی در عذاب بود حتی یبار شب رفتم سر خاکش احساس عجیبی داشتم انگار صدای زجه و ناله از مزارش میشنیدم  حس بدی بود 

خودکشی گناه کبیرس و با خودکشی کردن چیزی حل نمیشه زندگی ابدی اخرته

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
چراااا

والله انگار با بردارام دعواش میشه اونموقع ۱۴ سالشون بود اونم میره خودشو اتیش میزنه

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

همسایه ما خودشو پرت کرد از پشت بام و مرگ مغزی شد

چند شب بعد اومد خوابم گفت که بگو اعضا من و اهدا کنند خدا از گناه من بگذره یه ور صورت ش سوخته بود تو خواب من 

اینم بگم من اصلا از مرگ مغزی شدنش خبر نداشتم

مرده یعنی؟ بعد زندگی نباتی یعنی چی دیگه؟

نه زنده است ولی کاش طفلی مزده بود عین یه تیکه گوشت رو تخته فقط چشماش باز و بسته میتونه بکنه از طریق لوله تو سوراخی که براش کردن از گلو یه جور پوره بهش میدن خیای سختشه طفلی  بدنش لمس شده

فقط لبخند بزن 🫶🏻