2777
2789
حال روحیش داغون خونه عممه  کارش شده شب و روز گریه😢

اونکه ازش دل کنده بود که میخاست جدا شه

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی آزار بدی ی بیگناه رو الکی سیاه و کبودی کنی حقته ت جوونی سقت بشی

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
اونکه ازش دل کنده بود که میخاست جدا شه

آره ما هم همینو بهش میگیم ولی میگه من هنوزم علی رو دوست داشتم من حتی نمیخواسنم طلاق بگیرم میخواستم بترسونمش😢عاشق دیوونست متاسفانه

کاربری دست دونفره..من و دوستم
آره ما هم همینو بهش میگیم ولی میگه من هنوزم علی رو دوست داشتم من حتی نمیخواسنم طلاق بگیرم میخواستم ب ...

عزیزم🥲

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
خانوادش گفتن عواقب ازدواجت پای خودت

نه خیر 

عواقب ازدواجت پای خودت یعنی اگ ب طلاق ختم شد 

ب ما ربطی نداره 

نگفتن ک حق نداری طلاق بگیری 

بلکه گفتن اگ منجر ب طلاق شد، مسئوليتش ب عهده‌ی ما نیس حتی شاید، کمکش میکردن ک طلاق بگیره 

ماهی رو هر وقت از آب بگیر تازه اس 

😐 با یه پولدار مث خودشون ازدواج می‌کرد 

نمیدونم چرا ولی علی برام خیلی مظلوم اومد و توی مظلومیت مرد:) اون فقط مریض بود و باید درمان میشد

خودمم همینطور

باورت میشه هرموقع اسم شوهر خدابیامرزش میاد گریه م میگیره خیلی گناه داشت😢

کاربری دست دونفره..من و دوستم