2777
2789

میگه تا میخوابم یکی بدن و لای پام رو دست میزنه واقعا داره اذیت میشه میگه شروع میکنم به صلوات فرستادن و اونی ک داره ماساژ میده کم کم محو میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچه بودم نصفه های شب همینطوری بود می ترسیدم حتی نمی تونستم دست و پام و تکون بدم تا یکی بلند می شد از خواب اون نیست می شد با این که پسر بودم ولی می ترسیدم

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان

ایت الکرسی و ناس بخونه

بخوابه

حتما بگو یه ازمایش چکاب کامل بره عزیزم

و این موردو به دکتر بگه

من به خاطر کمبود منگزنیم توی بچگیم همش میگفتم یه چیزی روی پوستم یا زیر پوستمه و داره حرکت میکنه

یا کسی دست میزنه

بعد کلییییی دوا و دکتر

یه دکتر با ازمایش ساده فهمید کمبود دارم با یه شربت اوکیش کرد

چیزی ک هیچکس نمیفهمید رو

واقعاااا وحشتناک بود

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یکی تو فامیل ما بود میگفتن شبا جنا کتکش میزدن. همش کمردرد داشت خدابیامرز. برای همین باور میکنم. اما ...

الان زنگ زد گریهدکرد گف آجی تا خواب میرم اذیت میشم گفت خواب نیس تو بیداریه

پیش روحانی سرشناس شهرتون برید تا راهنماییتون کنه، اره منم یکی از اقوام دوستم بود که جنها اذیتش میکردن

واقعیت داره

بعید میدونم از دست روان شناس کاری بر بیاد

این چیزهارو باید به یک عالم گفت مثل مرجع تقلید یا روحانی سرشناس 

الان زنگ زد گریهدکرد گف آجی تا خواب میرم اذیت میشم گفت خواب نیس تو بیداریه

بله تو یه مرحله از خواب طرف را بی حرکت میکنن ولی اکثر مردم نمیدونن انسان اراده قدرتمندی داره. برای همین میرن پیش جادوگرا و اونا بخاطر پول آدم را اسیر و وابسته میکنن. بهش بگو هروقت اینطوری شد فریاد بزنه تو دلش که من به اراده و اذن خدا قویترم و شما بدون اجازه حق ندارید به من نزدیک بشید. 

عاملی که باعث شده شیاطین بهش نزدیک بشن را هم پیدا کنید. گاهی رفتار و افکار خود آدمه گاهی دشمنی دیگرانه که طلسم میگیرن.یا رعایت نکردن طهارت و غسل و...

قبل از خواب افکار مثبت خیلی موثره

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد