سلام عزیزان. من دوست دارم توی کارای خونه به مادرشوهرم کمک کنم و یه تمیز کاری اساسی با هم انجام بدیم. دوتا دختر مجرد داره اما تنبلن و یه مقدار شلخته و بی دست و پا. دلم میخواد خونه زندگیش از تمیزی برق بزنه چن شب پیش رفتم اشپزخونشون خیلی افتضاح بود تا جایی که شد تمیز کردم دلیلمم این بود که خودمم بالاخره ماهی یه بار حداقل از اینجا غذا میخورم. بنده خدا خود مادرشوهرمم میره سرکار و فقط درحد غذا پختن فرصت داشته باشه. الان میخوام کمکش کنم تمیز کنم چون همه جا کثیف و چربی گرفته و جرم گرفته انگار نه انگار سه ماه از عید میگذره انگار چندین ساله تمیز نشده هیجا. چجوری بگم که بهش برنخوره و بدونه که واقعا قصدم کمکه (خودم کمرم درد میکنه و دیسک دارم اما اشپزخونه رو دیدم حالم به هم خورد)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بهت پیشنهاد میکنم کاری نداشته باشید در حد معمول که میری ظرف بشور و مرتب کن.
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
تمیز کنی، یکماه بعد میبینی فایده نداره. همون وضعیت قبل هست.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
خب اگه اینجوریه به نظرم شماهم نمیخواد خیلی خودتو اذیت کنی در حد یه تمیزکاری ساده باور کن اگه هردفعه بخوای تمیزکاری اساسی بکنی خانواده خوبی هم که باشن بازم با گذشت زمان این کار تبدیل میشه به وظیفه اون موقع کسی نمیادازت تشکرکنه