2777
2789
عنوان

چجوری به مادرشوهرم کمک کنم

442 بازدید | 48 پست

سلام عزیزان.  من دوست دارم توی کارای خونه به مادرشوهرم کمک کنم و یه تمیز کاری اساسی با هم انجام بدیم.  دوتا دختر مجرد داره اما تنبلن و یه مقدار شلخته و بی دست و پا.  دلم میخواد خونه زندگیش از تمیزی برق بزنه چن شب پیش رفتم اشپزخونشون خیلی افتضاح بود تا جایی که شد تمیز کردم دلیلمم این بود که خودمم بالاخره ماهی یه بار حداقل از اینجا غذا میخورم.  بنده خدا خود مادرشوهرمم میره سرکار و فقط درحد غذا پختن فرصت داشته باشه.  الان میخوام کمکش کنم تمیز کنم چون همه جا کثیف و چربی گرفته و جرم گرفته انگار نه انگار سه ماه از عید میگذره انگار چندین ساله تمیز نشده هیجا.  چجوری بگم که بهش برنخوره و بدونه که واقعا قصدم کمکه (خودم کمرم درد میکنه و دیسک دارم اما اشپزخونه رو دیدم حالم به هم خورد)  

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

به خودت رحم کن ول کن وای منم کمر درد دارم و دست درد و گردن درد بخدا بعدش اذیت میشی تن خودت مهمتره دوباره همونجور میشه فوقش یکماه تمیز باشه

از من گذشت و من نیز از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهت پیشنهاد میکنم کاری نداشته باشید در حد معمول که میری ظرف بشور و مرتب کن.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

واقعا بیکاری نه؟ 

اره خیلی بیکاری وگرنه اینکارو نمیکردی 

اینو بدون نمیشوننت رو تخت طلا

تازه پس فردا میگن خودت اومدی کار کردی وگرنه ما نخاستیم و نگفتیم

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!  

زندگی خودشه دلیلی نداره با دیسک‌کمر بری نظافت کلی کنی 

نه اینکه مادرشوهرته اینجوری میگم 

مادرتم بود دلت سوخت خواستی کمک کنی کارگر بگیر 

مادرشوعرتم شاغله یه نظافتی بیاره خیلی اذیت میشه 

وقتی کمر درد داری به صلاح نیس ... بعدشم اگه خونه رو برق هن بندازی یه ماه دیگه همون آش و همون کاسه س چون تا  خودشون نخوان کاری نمیشه کرد

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

من باشم دست نمیزنم. 

ادمیزاد باید خودش میل به نظافت داشته باشه. 

تمیز کنی،  یکماه بعد میبینی فایده نداره. همون وضعیت قبل هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

به خودت رحم کن ول کن وای منم کمر درد دارم و دست درد و گردن درد بخدا بعدش اذیت میشی تن خودت مهمتره دو ...

نمیتونم تصمیم بگیرم از یه طرف میگم خوب نیس زیاد صمیمی بشم از یه طرفم دیگه دلم نیست برم خونشون غذا بخورم میگم کمک کنم. موندم چیکار کنم

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

میدونم که نمیگیرن پولشونوفقط خرج شکم میکنن 

خب اگه اینجوریه به نظرم شماهم نمیخواد خیلی خودتو اذیت کنی در حد یه تمیزکاری ساده باور کن اگه هردفعه بخوای تمیزکاری اساسی بکنی خانواده خوبی هم که باشن بازم با گذشت زمان این کار تبدیل میشه به وظیفه اون موقع کسی نمیادازت تشکرکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من باشم دست نمیزنم.  ادمیزاد باید خودش میل به نظافت داشته باشه.  تمیز کنی،  یکماه ب ...

اره چونکه عادتشون میده دیگه هیچ کاری نمیکنن تا کثیف شد صداش میزنن بیا تمیز کن برو. 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!