سلام عزیزان. من دوست دارم توی کارای خونه به مادرشوهرم کمک کنم و یه تمیز کاری اساسی با هم انجام بدیم. دوتا دختر مجرد داره اما تنبلن و یه مقدار شلخته و بی دست و پا. دلم میخواد خونه زندگیش از تمیزی برق بزنه چن شب پیش رفتم اشپزخونشون خیلی افتضاح بود تا جایی که شد تمیز کردم دلیلمم این بود که خودمم بالاخره ماهی یه بار حداقل از اینجا غذا میخورم. بنده خدا خود مادرشوهرمم میره سرکار و فقط درحد غذا پختن فرصت داشته باشه. الان میخوام کمکش کنم تمیز کنم چون همه جا کثیف و چربی گرفته و جرم گرفته انگار نه انگار سه ماه از عید میگذره انگار چندین ساله تمیز نشده هیجا. چجوری بگم که بهش برنخوره و بدونه که واقعا قصدم کمکه (خودم کمرم درد میکنه و دیسک دارم اما اشپزخونه رو دیدم حالم به هم خورد)
اره میدونم این خانوم هم داغه متوجه میشه حالا حتی بگو خانواده شوهر پیغمبر باشن
بابا جان داغ چی میگم پنج ساله ازدواج کردم تاحالا هم بیشتر از ظرف شستن اونم نه همیشه فقط وقتایی که خودمون بخوریم کمک کردم کمرمم درد کنه اصلا تکون نمیخورم از جام. حالام با کامنتا کلا پشیمون شدم از کمک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403