سلام عزیزان. من دوست دارم توی کارای خونه به مادرشوهرم کمک کنم و یه تمیز کاری اساسی با هم انجام بدیم. دوتا دختر مجرد داره اما تنبلن و یه مقدار شلخته و بی دست و پا. دلم میخواد خونه زندگیش از تمیزی برق بزنه چن شب پیش رفتم اشپزخونشون خیلی افتضاح بود تا جایی که شد تمیز کردم دلیلمم این بود که خودمم بالاخره ماهی یه بار حداقل از اینجا غذا میخورم. بنده خدا خود مادرشوهرمم میره سرکار و فقط درحد غذا پختن فرصت داشته باشه. الان میخوام کمکش کنم تمیز کنم چون همه جا کثیف و چربی گرفته و جرم گرفته انگار نه انگار سه ماه از عید میگذره انگار چندین ساله تمیز نشده هیجا. چجوری بگم که بهش برنخوره و بدونه که واقعا قصدم کمکه (خودم کمرم درد میکنه و دیسک دارم اما اشپزخونه رو دیدم حالم به هم خورد)
واقعا بیکاری نه؟ اره خیلی بیکاری وگرنه اینکارو نمیکردی اینو بدون نمیشوننت رو تخت طلا ...
من قبلا تو خونه مادر شوهر همه کاری میکردم از تمیز کردن اشپزخونه و شستن ظرف تا جارو کشیدن و لباس شستن و گرد گیری به قول دوستمون رو تخت طلا هم ننشوندنم و هر وقت میرم مادر شوهر خودش و به مریضی میزنه و بعد یه مدت تبدیل به وظیفه شده بود ظرفا که میشستم مادرشوهر غر میزد که چرا قابلمه نشستم گاز تمیز نکردم از اون موقع دیگه فقط تو اوردن وسایل سر سفره کمک میکنم شوهرم تو شستن ظرفا کمکم میکنه اگه خواهراش نباشه بشورتشون
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اره میدونم این خانوم هم داغه متوجه میشه حالا حتی بگو خانواده شوهر پیغمبر باشن
کار کردن زیاد خونه مادرشوهر سطح توقعاتشون رو میبره بالا حتی من یه بار از مشاور پرسیدم گفت در حد خیلی کم مثلا تو چیدن یا جمع کردن سفره کمک کنید یا گاهی ظرف شستن یا میوه و چای اوردن. همیشه یه کارو انجام ندین به وظیفه تبدیل بشه هر سری کمک های متفاوتی کنین یه بار ظرف شستین سری بعد نشورین سفره رو جمع کنین یا یه کار دیگه
منم عقدم بچه بودم هیچی نمیدونستم تجربه ای نداشتم کلی کار میکردم فکر میکردم خوبه عزیز میشم ولی ما عروسا هر کار کنیم مادر شوهر دخترشو بیشتر از عروس دوس داره حتی اگه هیچ کار نکنه به اونا بیشتر احترام میزاره بهترین غذا درست میکنه میزاره جلوشون میوه پذیرایی اما من برم باید خودم یه لیوان اب بردارم بخورم یا نون پنیر میگن برو بردار تو یخچال بخور
من برم خودشو به مریضی میزنه اونا برن میشینه صحبت میکنه میگه میخنده