2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابداری باید ریاضیت مخصوصا اعمال ضربدو تقسیم و جنع و تفریقت فول و بدون خطا و سریع باشه پس برو علوم ...

🥲🥲🥲اخه علوم تربیتی هزینه کنم و ازمونم اگ بردارن بعدش هیچی ب هیچی میشه

🥲🥲🥲اخه علوم تربیتی هزینه کنم و ازمونم اگ بردارن بعدش هیچی ب هیچی میشه

خوب گفتی ریاضیت زیاد خوب نیست من برای اون گفتم حسابداری باید سریع باشی من دو تا از دوستام رفتن حسابداری

خب در چه حده؟ فارغ التحصیل شدید و شاغلید؟

بله ببین تو وارد بشی یکم از چارت رشتت بگم 

ریاضی 1،2

امار 1،2

اقتصاد خرد و کلان 

مالیه عمومی ارزوبانکداری 

پژوهش 

حسابداری 1،2،3

حسابداری صنعتی 1،2،3

حسابداری مالی 1،2

حسابداری پیشرفته 1،2

حسابداری دولتی 1،2

این یه بخشی از رشته حسابداری تو همش ریاضیات حساب و کتاب و فرموله

خوب گفتی ریاضیت زیاد خوب نیست من برای اون گفتم حسابداری باید سریع باشی من دو تا از دوستام رفتن حسابد ...

نه نمیگم ریاضیم خرابه

میگم مثلا رشتم تجربی بود فیزیک و شیمی و بقیه درسام عااالی بود شاگرد اول بودم

منتها ریاصیم پایین تر بود ولی خب ن نمره ام خیللی پایین میشد ن میفتادم ریاصیو

میشه از دوستات بپرسی ک حسابداری ریاصیاتش در چ حده؟یا کلا درساش چجوریع

نه نمیگم ریاضیم خرابه میگم مثلا رشتم تجربی بود فیزیک و شیمی و بقیه درسام عااالی بود شاگرد اول بودم ...

ریاضیش در حد تجربی سخت نیست فقط میگم که باید سعی کنی سریع باشی تو محاسبات چیزی که من فهمیدم و بهم گفتن والا رشته من اصلا ریاضی توش نیست

بله ببین تو وارد بشی یکم از چارت رشتت بگم  ریاضی 1،2 امار 1،2 اقتصاد خرد و کلان  مالیه ...

🥲🥲میترسم نتونم از پسش بربیام

ولی اخه رشته ی بدرد بخور دیگه چی هس ک بازار کار داشته باشه؟اخه همش اگهی حسابدار میبینم ،بشدت لازم دارم ک بعد تحصیلات برم سرکار